TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kovalamaca anı güvenlik kameralarına yansıdı

Adana’da hastanede bir kişinin arka cebindeki 500 lira parayı yankesicilik yöntemiyle alan 2 şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2017 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2017 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kovalamaca anı güvenlik kameralarına yansıdı

 ADANA (İHA) - Adana’da hastanede bir kişinin arka cebindeki 500 lira parayı yankesicilik yöntemiyle alan 2 şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. 
Olay, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinde meydana geldi. İddiaya göre, Bülent G. (37) ve Sabahattin A. (43), hastaneye gelip sıra bekleyen Safi Akın'ı (57) bir süre takip ettikten sonra arka cebindeki 500 lirayı aldı. Cebindeki paranını çalındığını fark eden Akın ve yankesiciler arasında hastane içinde kovalamaca yaşandı. Aldığı parayı kovalamaca sırasında poliklinikte sıra bekleyen hastaların önüne atan Bülent G. ile Sabahattin A., vatandaşlar tarafından kısa sürede yakalandı.
İki şüpheli daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Bülent G. ve Sabahattin A, emniyetteki işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Adli Tıp Birimine daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kovalamaca anı güvenlik kamerasında
Parası çalınan Safi Akın'ın şahısları kovalama anı hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Akın'ın kovaladığı şahısların çaldıkları parayı atmaları, 500 lirayı bulan kadının parayı görevlilere teslim etmesi görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.