TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevi firarisi yakayı ele verdi

Adana'da "kasten adam öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası alan ve 24 Nisan'da cezaevinden kaçan hükümlü polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2017 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2017 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cezaevi firarisi yakayı ele verdi

Cezaevi firarisi yakayı ele verdi



ADANA (İHA) - Adana'da "kasten adam öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası alan ve 24 Nisan'da cezaevinden kaçan hükümlü polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan bu çalışmalarda İstanbul'da "kasten adam öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası alan ve Adana Kürkçüler Açık Cezaevi'nde yatarken 24 Nisan günü kaçan Mehmet K.'nin (35) Dumlupınar Mahallesi'nde saklandığını belirledi. Polis adres tespiti yaptıktan sonra eve operasyon yaptı. Operasyonda hükümlü kaçmak istedi ancak polis evin etrafını çevirerek hükümlüyü kaçamadan yakaladı. Hükümlü işlemlerinin tamamlanması için önce emniyete daha sonra adliyeye götürüldü. Hükümlü buradaki işlemlerinin ardından cezaevine konuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.