TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD’dan ekonomi raporu

Ekonomiden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz ve eski Bakan Fatma Güldemet Sarı, Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ve AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, TÜMSİAD Adana Şubesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜMSİAD’dan ekonomi raporu

ADANA(İLKHABER) - Ekonomiden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz ve eski Bakan Fatma Güldemet Sarı, Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ve AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, TÜMSİAD Adana Şubesini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yakup Kutluca, misafirlere Adana’nın Sorunları ve Çözüm Önerileri’ni kapsayan birer rapor sundu. Kutluca konuşmasında, TÜMSİAD Adana Şubesi yayını olan ’İlk’lerin, Tek’lerin ve En’lerin Şehri Uyuyan Dev Adana’’ isimli 350 sayfalık eserin özeti olan bu  raporda, Adana ekonomisinde meydana gelen sosyal ve ekonomik gelişmelerin ayrıntılı olarak ele alındığını belirtti. Ayrıca, Adana’nın mevcut potansiyelinde gözler önüne serildiğini belirten Kutluca, “Bu rapor, Adana’nın geleceğine ışık tutacaktır. ‘’ açıklamasında bulundu.

Cevdet Yılmaz da raporu inceleyeceği sözünü vererek TÜMSİAD Adana yöneticilerine ekonomiye olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Cevdet Yılmaz, TÜMSİAD Adana Şubesi İle Sahurda Buluştu

 

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, Adana TÜMSİAD  Şubesi Yönetim Kurulu ile ile birlikte Sahur yaptı. AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni’nin de katıldığı Sahura Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ile eski Belediye başkanlarından Niyazi Çavuşoğlu’da katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.