TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir kültürevlerinde Kur’an kursları başladı

Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kursları başladı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tüm çocukları Kur’an-ı Kerim öğrenmeye davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir kültürevlerinde Kur’an kursları başladı

  ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kursları başladı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tüm çocukları Kur’an-ı Kerim öğrenmeye davet etti.

 

Yüreğir Belediyesi’nin Yüreğir İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlediği Yaz Kur’an Kursları kültürevlerinde 12 Haziran tarihi itibarıyla başladı. Hafta içi her gün 09.00 ile 12.00 saatleri arasında verilecek kurslara 7 yaş üzeri çocuklar katılabiliyor. 19 Ağustos’ta sona erecek kursların ardından çocuklara Yüreğir Belediyesi tarafından katılım belgesi verilecek. 

 

Çocukları Kur’an-ı Kerim öğrenmeye davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Allah’ın bize emaneti, en değerli varlıklarımız, geleceğimiz çocuklarımızdır. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras iyi bir ahlak ve Allah sevgisidir. Anne babalara sesleniyorum. Müftülüğümüz ile birlikte çok hayırlı bir hizmete öncülük ediyoruz. Kültürevlerimizde başlattığımız Yaz Kur’an Kursları’na çocuklarınızı gönderin. Minik yavrularımız yaz aylarında hem güzel vakit geçirsinler hem dinimizi, Kur’an’ı Kerimi öğrensinler. 7 yaş üzeri bütün yavrularımızı kurslarımıza Kur’an öğrenmeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Fatih Sultan Mehmet Kültürevi’nin sınıflarını dolduran çocuklara Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu ‘Dinimi Öğreniyorum’ ve etkinlik kitapları dağıtıldı. Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kursları’na katılan çocuklar düzenlenen çeşitli etkinliklerle de eğlenceli vakit geçiriyorlar.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.