TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’liler iftarda buluştu

MHP Adana İl Başkanılığı tarafından partililere iftar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’liler iftarda buluştu

 
ADANA (İHA) - MHP Adana İl Başkanılığı tarafından partililere iftar verildi. 
Bir otelde düzenlenen iftarda Kur'an-ı Kerim'in okunması ve dua edilmesinin ardından katılımcılar, iftar yaptı. MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, iftar sonrası yaptığı konuşmada, milleti birbirine yaklaştıran, yanaştıran ve ortak bir kader havuzunda toplayan manevi değerler olduğunu söyledi. Milli ve manevi vecibelerin günlük hesaplaşmalara kurban edilemeyecek kadar önemli olduğunu ifade eden Duran, şöyle konuştu:
"Türk milletinin var oluş sırrını evvela burada aramak, bu çerçevede görmek lazımdır. Allah muhafaza, milli ve manevi değerlerdeki kayıp, aşınma, zayıflama aramızdaki bağların kopmasına hizmet edecektir. Bundan dolayıdır ki değer hükümlerimizin korunup kollanması hepimiz açısından ibadet hükmünde bir sorumluluktur."
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yaptığı konuşmada vatan için her gün şehit verdiklerini, vatan evlatlarının gazi olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliği her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir süreçten geçiyoruz. Şehitlik çok önemli bir mertebe ancak anaların, babaların ve eşlerin ağlamaması için terörün kökünü kazımalıyız. Terörde esnek davranmamalıyız bu konuda MHP'nin fikirlerinin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkmıştır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.