TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torbacılara şok baskın

Adana'da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan şok baskında 560 paket esrar, 1 otomatik tabanca ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Torbacılara şok baskın


 
ADANA (İHA) - Adana'da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan şok baskında 560 paket esrar, 1 otomatik tabanca ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. 
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesinde "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının vatandaşlara esrar sattığı ihbarını aldı. Polis, önce esrar satın alan şahısları takibe başladı. Şahıslar, esrar aldıktan bir süre sonra durduran polis, üzerlerinde yaptığı aramada esrarı buldu. Ekipler, daha sonrada esrar satan şahıslara mahallede şok baskın yaptı. Yapılan baskında duvarlara açılan deliklerde, taş altlarında, zanlıların ceplerinde esrar ele geçirildi. Ayrıca polis, bir zulada poşet içinde satışa hazır esrar ve otomatik tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi. Polisin bu operasyonu an be an görüntülendi. Operasyonda 560 paket esrar ele geçirilirken, Yusuf T., Murat T., Barış K., Halit Ç., Muhammet A., Serkan Ü. ve Nadir N.'yi gözaltına aldı. Zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Zanlıların bir kısmı "bizim bunlarla ne işimiz olur" diyerek esrar sattıklarını kabul etmezken cebinden esrar çıkan torbacılar ise "içiciyiz" diye savunma yaptığı öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusundan sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevke edilen zanlılardan Yusuf T., Murat T., Barış K. ve Halit Ç. tutuklanırken diğer 3 şahıs adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.