TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manevi duygularımız en üst düzeye erişti

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni, vatandaşların gecesini kutladı ve Kadir Gecesi’ne erişmenin maneviyatını yaşadıklarını söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Manevi duygularımız en üst düzeye erişti

 ADANA(İLKHABER) - AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını yoğun olarak yaşadığımız 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlandığımız bugünlerde Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecanı ve maneviyatını yaşıyoruz." dedi. 

 

Başkan Fikret Yeni, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in yer yüzüne indirildiği gündür. Manevi duygularımızı en üst seviyede yaşayacağımız bu gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Onun için bu mübarek gecenin gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, ülkemize ve aziz milletimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu gecenin getirdiği esenlik ve selametin, Adanalı hemşehrilerimizi, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum" dedi.

 

Başkan Fikret Yeni, "Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Milletimiz, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanacağına inanıyorum.

 

 

Bu düşünce ve duygularla hemşehrilerimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.