TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lalawele Atakora, Adana Demirspor’da

Adana Demirspor, Togolu orta saha oyuncusu Lalawele Atakora ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Lalawele Adana Demirspor’un büyük bir camia olduğunu ve gelecek sezonda Süper Lig’e taşıyacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Lalawele Atakora, Adana Demirspor’da

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - Adana Demirspor, Togolu orta saha oyuncusu Lalawele Atakora ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Lalawele Adana Demirspor’un büyük bir camia olduğunu ve gelecek sezonda Süper Lig’e taşıyacaklarını söyledi.

İsveç'in Helsingborgs takımından transfer edilen 26 yaşındaki Lalawele Atakora, kendisini 1 yıllığına mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde Adana Demirspor ikinci başkanı İmam Gazali Hıradağı ve yöneticilerin katıldığı. İmza töreninde konuşan Togolu oyuncu Adana Demirspor’a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana Demirspor’un büyük bir camia olduğunu belirten Lalawele, ‘’Adana Demirspor’un çok büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyorum. İnşallah gayretlerimizle gelecek sezon Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşıyacağız." dedi.

Bir gazetecinin sosyal medyada az maç yaptığı için eleştirildiği yönündeki soruya da ‘’İsveç Ligi, Türk Ligi’nden oldukça farklı bir lig ve nisan ayında başladı. O dönemde Afrika Kupası’nda yer alıyordum. Geçtiğimiz sezon Helsingborg formasıyla ligde 33 maç, milli takımda ise 8 maçta görev aldım’’ dedi.

İmzaların atılmasının ardından ikinci Başkan İmam Gazali Hıradağı yaptığı açıklamada, Lalawele Atakora'nın yeni yönetimin ilk yabancı transferi olduğunu söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Hıradağı, ‘’ Lalawele için bonservis ödemediğimiz için sözleşmeyi 1 yıl yaptık. Ama faydalı olursa devre arasında sözleşmeyi tekrar uzatabiliriz. Ayrıca görüştüğümüz başka oyuncular da var ve görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda da imzaların atılacağını düşünüyoruz. Orta sahanın sağı ve solu ile forvete başta olmak üzere 5 veya 6 yabancı oyuncu transferi yapmayı düşünüyoruz. Bu transferleri kısa sürede neticelendirerek kampa yetiştirmek istiyoruz.’’ Dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.