TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ İFTARDA BULUŞTU

Adana ESOB'a bağlı Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nca, HTC Elektrik ve Fujika Aydınlatma Firmalarının ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar yemeği büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ İFTARDA BULUŞTU

 ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nca, HTC Elektrik ve Fujika Aydınlatma Firmalarının ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar yemeği büyük ilgi gördü.

 

DSİ Baraj Sami Kayhan Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, HTC Elektrik Firması Sahibi Hakan Tozo, Fujika Aydınlatma Firması Satış Müdürü Elbeyi Koçan, Adana ESOB'a bağlı Adana Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Adana Sütçüler - Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Saatçi Matbaacı, Tabelacı ve Camcılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, Adana Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı M.Saruhan Yağmur, Adana Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Kozan Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Hakan Sağmen ile meslek okulları temsilcileri, çok sayıda esnaf - sanatkar ve davetli de katılarak destek oldular.

 

TESK Toplantısı için Ankara'da bulunan Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile Adana Milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı ve Zülfikar İnönü Tümer de, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkan İsmail Abike'ye gönderdiği mesajla, ETESO İftarının hayırlara vesile olmasını dileyerek, katılımcılara selam, sevgi ve muhabbetlerini iletti.

 

Hoca Güven Boğa'nın dualarıyla bereketlenen iftar sofrasında konuşan

Başkan Abike, "Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında biraraya gelerek meslek odamızın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini sizlerle paylaşmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının soframıza bol bereket, eşitlik, kardeşlik, barış, sağlık ve huzur getirmesini canı gönülden diliyorum. Ebediyete intikal eden tüm esnaf ve sanatkarlarımıza ve bu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mübarek Kadir Gecenizi de tebrik ediyorum. Bu mübarek günde Allah tuttuğunuz oruçları,yaptığınız hayırları ve dualarınızı kabul etsin. Aileniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum"dedi.

İftar sonrası Başkanı Abike ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerini kapıda karşıladıkları gibi aynı sıcak ve samimi duygularla uğurlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.