TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik’e sevgi seli

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türkiye’nin acı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, “Fetullahçı terör örgütü, üniforma giymiş katilleriyle milletimizin üzerine tankla, tüfekle, savaş uçaklarıyla geldi. Pek çok kardeşimizi şehit verdik. Pek çok kaybımız oldu. Bu dönemde birçok terör örgütü ülkemize karşı saldırılarda bulundu. Etrafımızdaki gelişmelere baktığımızda kardeşliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelik’e sevgi seli

 

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) - AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türkiye’nin acı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, “Fetullahçı terör örgütü, üniforma giymiş katilleriyle milletimizin üzerine tankla, tüfekle, savaş uçaklarıyla geldi. Pek çok kardeşimizi şehit verdik. Pek çok kaybımız oldu. Bu dönemde birçok terör örgütü ülkemize karşı saldırılarda bulundu. Etrafımızdaki gelişmelere baktığımızda kardeşliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz” dedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik,“Bugün etrafımızdaki gelişmelere baktığımızda kardeşliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz” dedi.

TARİHİ KÖPRÜDE İFTAR

Bakan Çelik, AK Parti Adana İl Başkanlığı’nca ‘dünyanın kullanımda olan en eski köprüsü’ olarak öne çıkan ve kentin simgesi konumundaki tarihi Taşköprü’de düzenlenen iftar programına katıldı. Adana’nın iki yakası; Seyhan ve Yüreğir’i birleştiren köprü üzerinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Çelik’e, Adana Valisi Mahmut Çelik ve AK Parti Adana milletvekilleri de eşlik etti.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

‘Kadir Gecesi’ne denk gelen iftar programında konuşan Ömer Çelik, “Bugün ‘Kadir Gecesi’. Hepinizin ‘Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Allah, hep beraber sizleri ailelerinizle birlikte ‘Ramazan Bayramı’na kavuştursun. Bu birliğimiz daim olsun. Bizim burada rahatça güven içerisinde iftar yapabilmemiz, kardeşlik ortamında buluşabilmemiz için canlarını feda eden şehitlerimiz var. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadesini kullandı.

KARDEŞLİĞİMİZ KIYMETLİ

Çelik, “Ülkemiz, geçen Ramazan’dan sonra çok acı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Fetullahçı terör örgütü, üniforma giymiş katilleriyle milletimizin üzerine tankla, tüfekle, savaş uçaklarıyla geldi. Pek çok kardeşimizi şehit verdik. Pek çok kaybımız oldu. Bu dönemde birçok terör örgütü ülkemize karşı saldırılarda bulundu. Vatan savunmasında Türkiye’nin huzurunu, dirliğini sağlarken, pek çok güvenlik görevlimizi şehit verdik. Etrafımızdaki gelişmelere baktığımızda kardeşliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz” dedi.

İLK MÜDAHALE DOKTOR VEKİLDEN

 

Bakan Çelik, konuşma yaptığı esnada bir vatandaş rahatsızlandı. İsmi öğrenilemeyen söz konusu vatandaşa aynı zamanda da doktor olan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ile Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar müdahale etti. Çelik, vatandaşın tedavisi tamamlanıncaya kadar kürsüde bekledi, sonra da iftar programına katılan vatandaşların ‘Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, Taşköprü’den ayrıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.