TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’ya örnek insan

Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan ‘Hayır Çarşısı’ ve ‘Gıda Bankası’ Ramazan ayı ve yaklaşan bayram nedeniyle yardımları artırarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’ya örnek insan

 ADANA(İLKHABER) - Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan ‘Hayır Çarşısı’ ve ‘Gıda Bankası’ Ramazan ayı ve yaklaşan bayram nedeniyle yardımları artırarak sürdürüyor. Gıda Bankası ve Hayır Çarşısı’ndan yararlanan ihtiyaç sahipleri, Ramazan ayında giyim ve gıda ihtiyaçlarını karşılayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti. Sosyal belediyeciliğin en önemli görevinin halkla dokunmak olduğunu söyleyen Çetin, “Hayır Çarşısı ve Gıda Bankamız ile Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

BAYRAM SEVİNCİNİ ERKEN YAŞADILAR

 

Çukurova Belediyesi, titizlikle tespit ettiği gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ve kamu cezası hükümlüsü olarak çalışan belediye personeline bayram öncesinde giyim ve gıda yardımında bulundu. Ramazan ayı boyunca Çukurova ve diğer ilçelerde binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa gıda kolisi dağıtan Çukurova Belediyesi, Adanalı hayırsever vatandaşların kullanmadığı ve Hayır Çarşısına teslim ettiği giysileri Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturdu. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ayakkabıdan, giyime pek çok ürünü inceleme fırsatı buldu. Engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklar ile aileleri bu yardımlardan öncelikle yararlandı. Randevu usulüyle Hayır Çarşısı’na davet edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, kendi zevklerine göre bayram alışverişi yaptılar. Özellikle çocukların bayram kıyafetlerini alırken mutlulukları yüzlerine yansıdı.

 

“EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ HALKA DOKUNMAK”

Ramazan Bayramı öncesinde, Çukurova Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’na gelen vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkan Soner Çetin’e, verdiği bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Sürekli yararlandığımız bu hizmet, bayram öncesinde hem bizim, hem de çocuklarımızın yüzünü güldürdü” dedi. Sosyal belediyeciliğin en önemli görevinin halka dokunmak olduğunu söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sosyal belediyecilik alanında yıl boyu bu desteğimiz sürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kurulan Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndan yararlanan vatandaşlarımız her geçen gün artıyor. Biz de amacımıza ulaşmış olmanın gönül rahatlığını yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan’ı mağdur geçirmemesi ve bayrama buruk girmemesi için imkanlarımız ölçüsünde yardımlarda bulunuyoruz. Ramazan ve bayram paylaşmanın, dayanışmanın ve dostluğun yükseldiği zamanlardır. Biz ülkemiz için her günün böyle günler olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.