TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’na hazır

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içinde geçmesi için tüm birimlerinde gerekli tedbirleri aldı. Mezarlıklara arife günü ücretsiz seferler planlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, 3 günlük bayram tatili boyunca da toplu taşıma hizmetini ücretsiz sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’na hazır

ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içinde geçmesi için tüm birimlerinde gerekli tedbirleri aldı. Mezarlıklara arife günü ücretsiz seferler planlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, 3 günlük bayram tatili boyunca da toplu taşıma hizmetini ücretsiz sürdürecek.


Mezarlıklar tertemiz
Adana Büyükşehir Belediyesi 25-27 Haziran tarihleri arasında kutlanacak Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik, ilaçlama ve çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştirdi. Mezarlıklarda bir yandan yabani ot ve dikenli bitkileri biçen Büyükşehir ekipleri, diğer yandan haşerelere karşı ilaçlama yaptı. Yürüyüş yollarını ve kabirlerin çevresini kurumuş yapraklardan arındıran ekipler, şehitlikleri çiçeklerle ve Türk Bayrakları ile donattı.

Ücretsiz ring seferleri
Adanalıların kabristan ziyaretlerini rahat bir şekilde yapmaları için düzenleme yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, arife günü Buruk, Kabasakal, Asri, Küçükoba ve Akkapı mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Eski vilayetten, mezarlıklara gerçekleştirilecek ring seferleri saat 07.30’da başlayacak, 17.30’a kadar sürecek. Mezarlıkların içinde yürüme güçlüğü çeken vatandaşlar, golf araçlarıyla ve belediyenin şoförlü hizmet araçlarıyla ziyaretlerini yapabilecek. Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleri ve metro Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmetini sürdürecek.

Büyükşehir’in bayram mesaisi
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ve itfaiye ekipleri de bayram boyunca 24 saat esasına göre mesaisini devam ettirecek. Alo 153 operatörleri, Adanalıların dilek, talep ve şikayetlerini görev başında olan ilgili birimlere iletecek. ASKİ Genel Müdürlüğü kanalizasyon ve içme suyu ekipleri, bayram boyunca Adanalıların acil ihtiyaçlarını karşılayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.