TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 binler Kadir Gecesi’nde buluştu

Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek Kadir Gecesi’nde Mardin’de on binlerce vatandaş camilere akın etti. Namazlarını icra etti, ellerini semaya açarak af, barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü diledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
10 binler Kadir Gecesi’nde buluştu

 Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – Sema kapılarının  açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek  Kadir Gecesi’nde Mardin’de on binlerce vatandaş camilere akın etti. Namazlarını icra etti, ellerini semaya açarak af, barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü diledi.

Mardinliler bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle tarihi Kasımiye Medresesi, Fuat Yağcı, Kuba, Ulucami, Şehidiye cami  ve birçok tarihi camilere akın ederek sabahlara kadar ibadet etti.

Tarihi Kasımiye Medresesi’nde Kadir gecesinde namazını kılan Mardin Valisi  ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman, eşi Avukat Gülseren Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı  Tolgahan Öztoprak, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22. Dönem Bağımsız Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, vali yardımcıları, Artuklu Kaymakamı e Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve binlerce Mardinli ibadetini gerçekleştirdi.

Namazdan sonra Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Valinin eşi Gülseren Yaman kadınlarla sohbet yaptı. Vali Yaman da beraberindeki heyetle havuz kenarında sohbet etti, vatandaşlar ile konuştu ve çay içti.

KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman Kandil Gecesi nedeniyle bütün camilere kutular içerisinde özel yapılan kandil simidi dağıttı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.