TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜED’de ilk iftar

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi, mübarek Ramazan ayı nedeniyle üyelerini iftarda buluşturdu. Geleneksel hale getirilmesi planlanan iftarın ilk buluşmasında bir konuşma yapan dernek Başkanı İyiyürek,” Sizlerden aldığımız güçle büyümeye devam edeceğiz. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜED’de ilk iftar

ADANA(İLKHABER) – Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi, mübarek Ramazan ayı nedeniyle üyelerini iftarda bir araya getirmenin gururunu yaşadı. Üyelerine yönelik yaptığı özel anlaşmalarla üyelerinin bütçesine karınca kararınca olumlu bir destek sağlayan TÜED’in Ramada Otel’de düzenlediği ilk iftarda bir konuşma yapan TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek,” Sizlerle büyümeye devam edeceğiz. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Uğurlamaya hazırlandığımız on bir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülmesi planlanan iftar etkinliğine Başkan İyiyürek’in yanı sıra, TÜED Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabit Bakıner, Sabahattin Metiner, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Hilmi Yazar, İl Dernekler Müdürü Recep Kurtoğlu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TÜED Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk, Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanı Murtaza Moroğlu, bazı mahalle muhtarları, Diş Dr. İbrahim Kozacık, ve HasanButuk, Psikolog Hıdır Ünal, Yaşam Tıp, Sezer Hastanesi, Avrupa Hastanesi temsilcileri ve yaklaşık 200 dernek üyesi katıldı.

Kur-an’ı Kerim’in okunmasıyla başlayan iftar etkinliğinde bir konuşma yapan TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek,” Sahip olduğumuz 60 bin üyemizle Türkiye’nin birinci TÜED şubesiyiz. Sizlerden aldığımız güçle büyüdük, büyümeye de devam edeceğiz. Bu bizim geleneksel hale getirmek istediğimiz iftarımızın ilk buluşması. Bunu devam ettireceğiz. Hepiniz hoş geldiniz. Hepinize çok teşekkür ederim. Bir kusurumuz olduysa affınızı diliyorum. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Yemeğin ardından Adana İl Müftü Yardımcısı Ahmet Hilmi Yazar  dua etti. Ellerin semaya açıldığı, kalpten gelen dualar eşliğinde, ülkenin birliğine, huzurun sağlanması, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olması ve birlikte yaşanması terörün sona ermesi dileğinde bulunuldu ve şehitler için fatiha okundu.

 

TÜED’in iftarına gelen üyeler de dernek yönetimine verdikleri iftardan dolayı teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.