TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’liler parkta bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, üyeleri , Ramazan Bayramı nedeni ile Atatürk Parkı içerisinde bayramlaşma töreni düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2017 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2017 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP’liler parkta bayramlaştı

CHP’liler parkta bayramlaştı

BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, üyeleri , Ramazan Bayramı nedeni ile Atatürk Parkı içerisinde bayramlaşma töreni düzenledi. Partililer ve sivil toplum kuruluşu üye ve başkanlarının katılımı ile gerçekleşen bayramlaşma töreni ilk kez parti binasından farklı bir yerde yapıldığı ifade edildi.

Atatürk Parkı içerisindeki bayramlaşma törenin CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Alevi Kültür Dernekler Genel Başkanı Doğan Demir, ilçe başkanları hazır bulunarak partililerle bayramlaştı. Atatürk Parkı’nda kurulan adalet ismi verilen çadırın hemen önüne konulan masa etrafından gerçekleşen bayramlaşma öncesi bir konuşma yapan,  CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermek için bir haftadır Atatürk Parkı’ndaki adalet çadırında adalet, özgürlük, demokrasi, huzur ve barış isteyen partili partisiz yurttaşların bir araya geldiğini anlattı.

BİR YAŞAM BİÇİMİ

Adalet mücadelesinin özünde bir yaşam biçimi olduğunu dile getiren Barut, bu mücadeleyi yaşamın her alanında sürdüreceklerini kaydetti. İl yöneticileri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve kurultay delegeleriyle birlikte bayramın ikinci ve üçüncü günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne omuz vereceklerini ifade eden Barut, “Adalet isteğimizi Genel Başkanımızla birlikte haykıracağız. Tam bir haftadır hep birlikte adalet isteğimizi haykırıyoruz. Kırmadan, dökmeden, şiddete başvurmadan, kimseyi ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla bir aradayız. İyi ki varsınız “ dedi.

ŞEKER, LOKUM, KOLONYA İKRAMI

Bayramların kırgınlıkların, dargınlıkların sona erdiği, sevginin ve saygının öne çıktığı, hoşgörünün egemen olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği anlamlı ve özel günler olduğunu  işaret ederek herkesin bayramını kutladı. CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Alevi Kültür Dernekler Genel Başkanı Doğan Demir, birer konuşma yaparak alanda bulunanların bayramını kutladı. Ardından ise bayramlaşma törenine geçildi. Uzun kuyrukların oluştuğu bayramlaşma töreninde partililere şeker, lokum ve kolanya ikram edildi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.