TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de 7 Bin kişiye iftar yemeği

22’nci dönem Mardin Milletvekili, Mardinspor eski başkanı Süleyman Bölünmez ile kızı Mardin Ak Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ilçeler dışında Mardin merkezde iki günde 7000 kişiye iftar yemeği verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin’de 7 Bin kişiye iftar yemeği

 ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER)-  22’nci dönem Mardin Milletvekili, Mardinspor eski başkanı Süleyman Bölünmez ile kızı Mardin Ak Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ilçeler dışında Mardin merkezde iki günde 7000 kişiye iftar yemeği verdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda verilen iftar yemeğine Mardin Valisi Mustafa Yaman, eşi Gülseren Yaman, kızı Elif Yaman, Artuklu İlçe Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Büyük Belediyesi Genel Sekreteri  Mustafa Ayhan, İl Jandarma Komutanı  Zafer İzcan ve birçok ilin yöneticileri katıldı.

İftar yemeğinden önce Vali Yaman ile, Milletvekili baba, kız iftar yemeğine gelenlerin masalarını gezerek “ Afiyet olsun” dileğinde bulundular.Vali ile beraberindekiler masaları dolaşırken Mardin Müftüsü İsmail Çiçek mikrofonda birlik ve beraberliğin önemini anlatan dini icraatlarında bulundu.

İki gün süreyle iftar yemeğini veren Bölünmezler Vali Mustafa Yaman anı olarak plaket takdim etti. Plaketi alan Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile babası 22’nci dönem Mardin bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez mikrofonu eline alarak, burada hazır bulunan Mardinlilere seslendi. Bölünmez, “Size Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını getirdik” diyerek konuşmasına başladı. Bölünmez, “Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki ben Mardin için çok çalıştım ve hizmet ettim. Hoş olsun helal olsun, 2015 yılı seçimlerinde kızım Ceyda Bölünmez Çankırı milletvekili seçildi. Hizmetler eksilmedi, daha da arttı. Hizmetler yapılıyor ve halkın içinde olduk ve olacağız. Mardin çok şanslı bir şehir, çünkü Ak Parti hükümeti  muhteşem,çalışkan ve Mardin için gecesi  gündüzüne katarak kendisi ve  eşi Sayın Gülseren Yaman’la hizmet etmektedirler. Kendilerine   sahip çıkın, bizim için çalışan lazım. Çalışmayan insanlarla bizim işimiz yoktur, önemli olan ilin sorunlarını ve dertlerini bilmek ve çözüme kavuşturmaktır. Jandarma Komutanlarının eşleri, Ak Parti İl Başkanı’nın eşi ve birçok kadından oluşan ekiple mahalle mahalle gezerek halkımızın sorunlarını dinleyerek rapor yapıp valilik makamına veriyorlar. Bu çok güzel bir hizmettir. Bu insanlara sahip çıkmakta biz Mardin halkı olarak görevimizdir” dedi.

  BÖLÜNMEZ’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ZİYARET

 

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin'de büyük ölçüde ihtiyaç duyulan sorunların çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'na ziyarette bulundular.   

 

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile aynı zamanda babası olan 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirilen ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bölünmez, yaklaşık 1 Saat 15 dakika süren görüşmenin Mardin adına çok güzel geçtiğini, görüşmenin her anının Mardin'e yapılması gereken hizmetler konusunda Sayın Cumhurbaşkanı ile görüş alışverişinde bulunarak, destek talebini ilettiklerini söyledi.

 

Mardin'de temel anlamda ihtiyaç duyulan hizmetlerin detaylı bir şekilde konuşulduğunu anlatan AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmede; GAP Sulama Kanalları, Mardin Şehir Hastanesi'nin yapımı, Elektrik sorunu ve Çevre Yolu Projeleriyle ilgili ana başlıklar altında değerlendirilebileceğini kaydetti.

 

Sayın Cumhurbaşkanının Mardin adına yapılan talepleri dikkatle dinlediğinin altını çizen Bölünmez, "Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşmenin esas amacı Mardinimizde temel noktada aciliyet arz eden sorunların çözümü hızlandırılması konusunda zatıalilerinin desteğini talep etmekti. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün Mardinli hemşehrilerimizin şahsında O bildik nezaketiyle bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan; 16 Nisan Referandumu öncesi Mardin'de vatandaşlara müjdesini vermiş olduğu Şehir Hastanesi Projesi sözünün hayata geçirilmesi için talebimizi ilettik. Bir diğer konu bir tarım üssü olan Mardin'de Mardin Ovası'nında ürün çeşitliliği ve ürün verimini arttıracağı gibi tarımsal ekonomik anlamda önemli bir sıçramaya sebep olacak olan GAP Sulama Kanalları'nın Mardin Ovasına ulaşmasının hızlandırılması, Çiftçilerimizin geciken kanallardan dolayı enerji eksenli yaşadıkları elektrik sorunu ve bu sorunun çözüm talebini bütün Mardinli Çiftçilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımızın zatıalilerine ilettik. Mardin'de ulaşımda yaşanan sıkıntılar, uygulanabilecek çözüm önerileri ve projelerle birlikte Mardin Çevre Yolu Projesinin hayata geçirilmesi için destek talebimizi dile getirdik. Tabi bu ana başlıkların dışında dile getirdiğimiz sorunlar da oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız, dile getirdiğimiz hizmet taleplerinin hepsini ilgiyle dinledi ve projelerin hızlandırılması için gereken desteği vereceğini İfade etti." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mardin özelinde kayyum belediyelerinin yaptığı başarılı çalışmalardan da söz ettiğini anlatan Milletvekili Bölünmez, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçelerde görevlendirme ile belediye hizmetlerini sürdüren kayyum belediyelerinin ürettikleri sosyal hizmetlerle vatandaşlara eşit belediyecilik hizmetleri başarıyla ulaştırdıklarını, söz konusu hizmetlerden dolayı Mardinliler olarak hizmetlerden ötürü duyulan memnuniyeti ifade etme fırsatı bulduklarının sözlerini ekledi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.