TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezarlık ziyaretinde yorulmadılar

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yürüme güçlüğü çeken vatandaşların kabristan ziyaretleri rahat yapmaları için şoförlü otomobiller tahsis etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2017 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2017 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mezarlık ziyaretinde yorulmadılar

Mezarlık ziyaretinde yorulmadılar
 

ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yürüme güçlüğü çeken vatandaşların kabristan ziyaretleri rahat yapmaları için şoförlü otomobiller tahsis etti. Mezarlık içi servis yapan otomobiller, arife günü ve bayram süresince yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verdi.
Arife günü Asri, Buruk, Kabasakal, Küçükoba ve Akkapı mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, mezarlık içinde de ulaşım hizmet verdi. Yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlar, deneyimli şoförlerin görev yaptığı hizmet araçlarıyla yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. Binek araçların yanı sıra 5 yolcu kapasiteli golf araçları da aynı hizmeti Asri Mezarlık’ta sürdürdü.
Mezarlık içinde ring yapan otomobiller, ziyaretlerini tamamlayan vatandaşları bulundukları yerden alıp, giriş kapısına kadar taşıdı.
Büyükşehir Belediyesi’nin yaşlı, hasta ve engellilere yönelik mezarlıklar içindeki ulaşım hizmeti memnuniyetle karşılandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.