TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu memlekete kim hizmet ederse Allah ondan razı olsun

Mardin Valisi Yaman, İlkhaber, İlkses ve Güney Hakimiyet Gazeteleri’nin sahibi Halil Arslan ile temsilcisi Adnan Avuka’yı çalışmalarından dolayı kutladı

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bu memlekete kim hizmet  ederse Allah ondan razı olsun

Adnan AVUKA 

MARDİN(İLKHABER) - Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, medeniyetlerin buluştuğu çeşitli din ve dillerin bir arada yaşadığı tarihi Mardin’in bir dünya kenti olduğunu hatırlatarak,” Bu memlekete kim hizmet ederse Allah ondan razı olsun.” dedi.

İlkhaber, İlkses ve Güney Hakimiyet Gazetesi’nin sahibi Halil Arslan, gazetelerin Mardin Temsilcisi Adnan Avuka ve eşi Mutia Avuka, Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Yaman’ı evinde ziyaret ederek, bayramını kutladı bir süre fikir teatisinde bulundu.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman,  kayyumla Mardin Belediye başkan vekilliğine atandığı günden bu yana il ve ilçelerde yıllardır yerel yönetimlerinde beklenen hizmetleri halkın yavaş  yavaş  görmeye başladığını belirterek projelendirilmiş  ve hayata geçen önemli hizmetleri tek tek anlattı. Şuanda birçok projelerin de bu hizmetler zincirine bağlanacağını ve halkın özlemle beklediği çalışmaların ortaya çıkacağını kaydetti.

Vali Yaman, eşi Avukat Gülseren Yaman, kızı Elif Nur Yaman’ın da hazır bulunduğu ziyarette İlkhaber Gazetesi’ni inceledi ve gazeteye övgüler yağdırdı. Ramazan ayı boyunca Mardin’de düzenlenen Ramazan etkinliklerini İlkhaber Gazetesi temsilcisi Adnan Avuka’nın çok iyi takip ettiğini, haberleri sürekli manşetten verdiğini de hatırlatarak,” Verilen bu güzel hizmetten dolayı İlkhaber ailesine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Vali  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman daha sonra sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizler halk için varız. Devletimiz bir emir veriyor. Bizlerde bulunduğumuz yerde hizmet ederiz. Ayrımcılık yapmadan, hizmetleri halk için, Allah için gerçekleştiririz. Onun için bizler de sizlerle varız. Mardin güzel bir kent. Bir dünya kenti. Çeşitli dinlerin ve dillerin kardeşçe bir arada yaşadığı bir dünya kenti. Bu memlekete kim hizmet ederse, Allah ondan razı olsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.