TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ders almıyoruz

Adana Baro Başkanı Küçük, bayramlaşma töreninde 64 insanın öldüğü trafik terörüne dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ders almıyoruz

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Barosu tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni adliye binası içerisinde yer alan Mahmut Esat Bozkurt Salon´unda gerçekleştirildi.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ile çok sayıda avukat bayramlaşmaya katılım gösterdi.

Bayramlaşmada kısa bir konuşma yapan Adana Baro Başkanı Av. Küçük, katılanların bayramlarını kutladı ve yaz dönemine girilirken iyi tatiller diledi.

Av. Küçük, "Ülkede yaşanan son terör olayları, bombalamalar nedeniyle ocaklara ateş düşüyor. Bu acı olaylardan dolayı bayram kutlamanın da üzülerek belirtmek gerekirse bir anlamı da kalmıyor. Ama yine biz hukukçular olarak umudumuzu koruyor, iç barış, toplumsal huzur ortamının tesis edilmesi için ülkeyi yönetenlere bir kez daha sesleniyoruz: yeter artık! akan kanı durdurun. " diye konuştu. 
Ülkede bayram tatili sürecinde trafik kazalarında 64 insanımızın hayatını kaybetmiş, 350 insanımızın da yaralanmış olmasından duyduğunu üzüntüyü de vurgulayan Av. Küçük, "Maalesef, yaşanan kazalardan ders almıyoruz. Temennimiz bayramı bayram coşkusuyla yaşayacağımız günlere kavuşmaktır." diye konuştu. 

Daha sonra ise meslektaşlarımız bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Furkan Kılıç ve TBB Delegesi Av. Badegül Bozkurt Uludağ da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.