TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp kızlarını arıyorlar

Bayram Günü ablası ile bayramlaşmak için evden ayrılan genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kayıp kızlarını arıyorlar

 

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Kıyıp kızın kuzenine mesaj yılladığı ve kendisini kaçırdıklarını söylediği öğrenilirken, aile ise kızlarının hayatından endişe ettiğini belirterek, kızlarının bir an evvel bulunmasını istiyor.

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki Emine Altekin, bayram günü sabah saatlerinde ailesinden izin alarak ablası ile bayramlaşmak için evden ayrıldı. Ablasının evine giden ve bir süre kalan genç kız daha sonra ablasının evinden ayrıldı. Bu sırada Altekin’in ablası anneleri Hanım Altekin’ni arayarak kız kardeşinin kendilerinden ayrıldığını eve doğru geleceğini haber verdi.

TELEFONUNA ULAŞILAMADI

Ancak ne olduysa bu saatten sonra olaylar oldu. Evden çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Annesi defalarca kızını aramasına rağmen bir türlü telefonuna ulaşamadı. Çaresiz anne oğullarına ve eşine durumu haber verdi. Kardeşler ve babaları kızlarını her yerde aradı. Ancak kızlarını bulamayan aile polise durumu haber vererek kızlarının kayıp olduğunu söyledi. 

ABLASININ EVİNE BAYRAMLAŞMAYA GİTTİ

Anne Hanım Altekin, kızının ablasının evine bayramlaşmaya gittiğini daha sonra oradan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadıklarını aktardı. Anne Altekin olayı şöyle anlattı; “Kızım ablası ile bayramlaşmak için evden çıktı. Rahatsız olduğun için onu erken gelmesi konusunda uyardım. Kendisi de bana “tamam anne” dedi. Ablasının evinden çıktığında ablası beni aradı. “Emine çıktı eve geliyor” dedi. Ancak akşama kadar bekledim Emine eve gelmedi. Defalarca telefonunu aradım , telefonu hep kapalıydı. Bunun üzerine eşime ve oğullarıma haber verdim. Onlarda bir süre aradılar ama bulamadılar.”

MESAJ YOLLAMIŞ

Öte yandan Emine Altekin isimsiz bir numaradan ailesine mesaj atarak kaçırıldığını iddia ettiği öğrenildi.  Altekin'in kuzenine yolladığı mesajda şu ifadeler yer aldı: " Beni kaçırdılar. Kimleyim nerdeyim bilmiyorum. Durumum iyi istesem de gelemiyorum. Hayatımı aldı. Annemi, babamı çok özledim. Üzülmesinler. Telefonumu elimden aldılar. Onlardan telefonu çaldım ve gizli yazıyorum size. Ben kaçamıyorum çünkü kaçarsam beni öldürecekler, beni kurtarın."

HİÇBİR HABER ALINAMADI

Hiçbir haber alamamalarının ardından durumu polise haber verdiklerini anlatan anne Altekin, “Halen bizde arıyoruz, poliste arıyor. Hayatından endişe ediyorum. Kızımın bir an evvel bulunmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.