TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ESOB’ta bayramlaşma

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (Adana ESOB) düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni, sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana ESOB’ta bayramlaşma

 

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'in makamındaki bayramlaşma törenine ESOB Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Kozan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike ile Birlik Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile çok sayıda esnaf odası başkanı da iştirak etti.

 

Birlik Başkanı Sözütek, kurum personeli tarafından kapıda kolonya ve çikilota ikram edilerek karşılanan esnaf otdaları başkan ve üyeleriyle ayrı ayrı tokalaşarak bayramlaştı.

 

 

Çay ve kahve ikramlarıyla sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, Birlik Başkanı Sözütek ve oda başkanları ülke ve esnaf - sanatkar meseleleri üzerine konuşarak çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundular.

 

Başkan Sözütek, son günlerde yaşanan terör olayları başta olmak üzere, trafik kazaları ve Aladağ'ın Meydan Yaylası'nda yaşanan kuyu faciasında yaşamlarına yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerken, törene katılan misafirleri ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.