TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğru yerde olduğunuzu hissedeceksiniz

İşletme Danışmanı ve Eğitim Koordinatörü Zeynep Kırılmış, Makine Mühendisi Baş Denetçi Osman Yüce ve Baş Denetçi Mehmet Can yönetiminde oluşturulan FDL uzman kadrosuyla Türkiye’de ve yurtdışındaki firmalara da belgelendirme, eğitim ve danışmanlık hizmetleri veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Doğru yerde olduğunuzu hissedeceksiniz

MURAT YILDIRIM

 

ADANA (İLKHABER)-İşletme Danışmanı ve Eğitim Koordinatörü Zeynep Kırılmış, Makine Mühendisi Baş Denetçi  Osman Yüce ve Baş Denetçi Mehmet Can yönetiminde oluşturulan FDL uzman kadrosuyla Türkiye’de ve yurtdışındaki firmalara da belgelendirme, eğitim ve danışmanlık hizmetleri veriyor.  FDL Özel Eğitim ve Danışmanlık kurumsal düşünen şirketlere çözüm ortağı oluyor. Kırılmış, FDL Özel Eğitim ve Danışmanlık olarak Adana’nın yanı sıra Ankara, Malatya ve yurt dışında da konusunda yetkin hocalarla eğitim ve danışmanlık vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kalite yönetim sistemleri ve verimlilik konusunda müşterilerine alanında uzman kadrosuyla en yüksek standartlarda danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren FDL Özel Eğitim ve Danışmanlık 2003 yılında faaliyete başlamış. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurum olan FDL Eğitim ve Danışmanlık Ekonomi Bakanlığı’na da akredite kuruluş olarak öne çıkıyor.

Tüm hizmetlerin ‘memnun müşteri’ ilkesine göre inşa edildiğini söyleyen Zeynep Kırılmış, “FDL Özel Eğitim ve Danışmanlık olarak yürüttüğümüz özverili çalışma ile müşteri ihtiyaçlarını en çabuk ve en ekonomik biçimde karşılayarak kalite kavramı ile özdeşleşmiş bir kurum haline geldik. Firmaların yetkinliklerini artırmak, güvenirlik ve kalite anlayışıyla kurumsallaşmalarını ve sürdürülebilirliklerini sağlamak FDL Ailesi olarak eğitim, danışmanlık ve istihdam konusunda Türkiye’de pazar lideri olmak, bunu takiben uluslar arası pazarda yerimizi almak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

AOSB’DE ŞUBE

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde de yaklaşık bir yıldır hizmet verdiklerini belirten Kırılmış, “OSB’de faaliyet gösteren firma çalışanlarının şehir merkezine eğitime gelmelerinin zorluğu göz önünde bulundurularak, bir yıl önce Adana OSB Çarşı Merkezi’nde bulunan İş-Kur yanında şube açtık. Çalışanlar eğitimlerini daha yakın mesafede bulunan şubemizde rahatlıkla alabiliyorlar.” diye konuştu.

‘DOĞRU YERDE OLDUĞUNUZU HİSSEDECEKSİNİZ’

“Kapsamlı hizmetleri ile aradığınızı bulmak için çok çaba harcamanız gerekmiyor. Kaliteli hizmet anlayışı ile doğru yerde olduğunuzu hissedeceksiniz” diye iddialı konuşan ve FDL Özel Eğitim ve Danışmanlık olarak verdikleri hizmetler hakkında bilgiler de veren Kırılmış, eğitimleri şöyle sıraladı: “Yönetim Sistemleri Eğitimi, Verimlilik, Yalın 6 Sigma Eğitimleri, Pazarlama ve Satış Eğitimleri, Satış Danışmanlığı, Liderlik ve Stratejik Planlama Eğitimleri, İnsan Kaynakları Yönetimi, Kurum Kültürü Eğitimleri, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimleri, Süreç Yönetimi, Stratejik Yönetim, Kurumsallaşma, Aile Anayasası, CE İşareti Danışmanlığı, Hizmet Yeterlilik Belgesi (HYB) Danışmanlığı, TSE / TSEK Danışmanlığı ile Mesleki Eğitimler ve Belgelendirme. ”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.