TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük marketler şehir dışına çıkacak

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı belediye kanununun 20. Maddesi gereği 2017 yılı Temmuz ayı olağan toplantısını Belediye Başkan Vekili Alper Ali Boydak başkanlığında gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyük marketler şehir dışına çıkacak

ADANA (İLKHABER)-Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı belediye kanununun 20. Maddesi gereği 2017 yılı Temmuz ayı olağan toplantısını Belediye Başkan Vekili Alper Ali Boydak başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda gündemin 1. Maddesi gereği açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Gündemin 2. Maddesinde Kadro İptal ve İhdasını talebi görüşülerek 2 adet Şef Kadrosunun iptali ile mevcut 2 başkan yardımcısının 4 başkan yardımcısı olması talebi görüşülerek oy çokluğla kabul edildi.  

 

Gündemin 3. Maddesinde Ceyhan ilçesi Gündoğan Mahallesi meşelik mevkiinde bulunan 146 ve 321 parsellerin 1/1000 ölçekli uygulama planı talebi görüşülerek oy birliğle kabul edildi  

 

 Öte Yandan Ceyhan Belediye Ak Parti Meclis üyesi ve Ceyhan Bakkallar ve bayiiler odası başkanı Selahahitin Güler Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısında bir önerge verdi. Önergesinde Küçük işletmeler olan mahalle bakkallarının korunması amacı ile büyük marketlerin şehir dışına taşınması konusunda bir dahaki meclis gündemine alınması için verdiği önerge kabul edildi 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.