TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaldırım işgali ile mücadele sürüyor

Yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran güzergahlar tezgah, masa, sandalye ve reklam tabelalarından arındırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaldırım işgali ile mücadele sürüyor

 ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediyesi, kaldırımları işgal ederek yaya ulaşımını engelleyen işyerleri ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Periyodik uygulama yürüten zabıta ekipleri, ana cadde ve bulvarlarda kaldırımları işgal eden işyeri sahiplerini uyarıp, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran güzergahları tezgah, masa, sandalye ve reklam tabelalarından arındırdı.

MERKEZ İLÇELERDE YOĞUN MESAİ
Adana’nın dört bir yanında halk sağlığını ve kent düzenini korumaya yönelik çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, merkez ilçeler Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam’da kaldırımları işgal eden esnaf ve seyyar satıcılara yönelik uygulama yaptı. Zabıta görevlileri, işyeri sahiplerini kaldırımlara koydukları tezgah, masa, sandalye ve reklam tabelalarını kaldırmaları için uyardı. Yaya yollarına park edilen taşıtlara da para cezası uygulandı.
PARA VE KAPATMA CEZASI, RUHSAT İPTALİ
Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran, yapılan uyarıları dikkate almayan işyerlerine para ve kapatma cezası uygulanacağı belirtildi. Kaldırım işgalinde ısrarcı olan işyerlerinin ruhsatlarının iptal edileceği bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.