TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’a kan ve kök hücre bağışı

Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis ve Hatay’da yaşayan 7,7 milyon kişinin elektriğe erişimini sağlayan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş’nin ev sahipliğinde, kan ve kök hücre bağışı etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kızılay’a kan ve kök hücre bağışı

 ADANA (İLKHABER)-Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis ve Hatay’da yaşayan 7,7 milyon kişinin elektriğe erişimini sağlayan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş’nin ev sahipliğinde, kan ve kök hücre bağışı etkinliği düzenlendi.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte, öncelikle tüm personele kan ve kök hücre bağışı konusunda eğitim verildi. Daha sonra şirket yöneticileri ve personelinin kan ve kök hücre bağışları kabul edildi.

Yaptığı bağışla kurum çalışanlarına öncülük eden Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı, kan ve kök hücre bağışının önemine işaret ederek, “Bağışın önemini elbette biliyoruz, ancak bu tür eğitimlerde verilen hizmetin tüm aşamaları anlatılıyor. Hayat kurtaran bu güzel sistemin bir parçası olduğumuzu daha iyi anlıyoruz, daha istekli hale geliyoruz ve mutluluk duyuyoruz. Ben de bu anlamlı günde hem eğitim aldım hem de kan bağışı yaptım. Bunun için Türk Kızılayı'na teşekkür ediyorum” dedi.

 

KÖK HÜCRE BAZEN TEK ÇARE

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kan bağışlarının düzenli olmasının hastanelerdeki ihtiyacı karşılamada önemli olduğunu belirterek, “Bazı hastalıkların tek çaresi kök hücre nakli. Dolayısıyla ne kadar çok doku örneği alırsak insanların, minicik yavrularımızın hayatta kalma ihtimalini artırabiliriz” diye konuştu.

Bugün bağışta bulunan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanlarının, kan ve kök hücreleriyle tanımadıkları, bilmedikleri insanların hayatlarına en güzel dokunuşları yaptığını ifade eden Saygılı, “İnsanların yaşamını hem elektrikle hem de hayati bağışlarınızla aydınlatıyorsunuz. Duyarlılığınız için Sayın Kayacı başta olmak üzere, bağış etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, etkinlik sonunda Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı’ya teşekkür plaketi takdim etti. 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.