TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEGV Adana yaz etkinlikleri sürüyor

TEGV Adana Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi Adana ili sorumlusu Hakan Kaya ve gönüllü eğitmenleri ile 2017 yaz etkinlikleri kapsamında 6 hafta sürecek eğitimlerde öğrencilere yeni modüller uygulamaya başladı. Yaz sıcakları nedeniyle eğitimler pazartesi ve salı günleri saat:16:00- 18:00 saatleri arasında uygulanıyor. Havuzlubahçe Mahallesi’nde yer alan vakıf binasındaki eğitimlerden Hadırlı- Havuzlubahçe ve Akkapı da yaşayan çocuklar faydalanabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TEGV Adana yaz etkinlikleri sürüyor

 

 

ADANA (İLKHABER)-TEGV Adana Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi  Adana ili sorumlusu Hakan Kaya ve gönüllü eğitmenleri ile  2017 yaz etkinlikleri kapsamında 6 hafta sürecek eğitimlerde öğrencilere yeni modüller uygulamaya başladı. Yaz sıcakları nedeniyle eğitimler pazartesi ve salı günleri saat:16:00- 18:00 saatleri arasında uygulanıyor. Havuzlubahçe Mahallesi’nde yer alan vakıf binasındaki eğitimlerden Hadırlı- Havuzlubahçe ve Akkapı da yaşayan çocuklar faydalanabiliyor.

 

Yaz etkinlikleri Gönüllü eğitmenleri, Özgür Deprem, Çiğdem Akça, Birsen Nazik, Meral Baykam, Burcu Savma, Nazan Tokdemir, Olcay Kiser, Alper Bağ, Sercan Tayız, Yasin Tatan ve Eğitim Fakültesinden genç mezunlardan oluşuyor.

 

Sanat-1 ve Sanat-2  düzey-1 ( 1. ve 2. sınıf) düzey-2 ( 3. ve 4. sınıf)  modüllerle , çocuklarda yaratıcı düşünme yeteneğini geliştirmeyi , bilim, spor, müzik ve beslenme çantam modülleri ile de zihinsel, ruhsal ve vücut koordinasyonlarını sağlamak becerisini arttırmayı ve grup çalışmalarını öğrenmelerini amaçlıyorlar.

ETKİNLER İÇİNDE 2 DE GEZİ YAPILACAK

 Çukurova Üniversitesi Su ürünleri fakültesi, Ç.Ü. Botanik Bahçesi, hayvan barınağı ve Çukurova Belediyesi su oyunları parkı programa alındı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.