TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üçdağ: Üyelerimizin yanındayız

Adana Canlı Hayvan Alım Satım Besiciler Yemciler Tavukçular ve Balıkçılar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, yaptığı açıklamada üyelerinin her zaman yanlarında olduklarını, her türlü sorunlarında yetkililer ile aracı olmak için var olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Üçdağ: Üyelerimizin yanındayız

 

 

ADANA (İLKHABER)-Adana Canlı Hayvan Alım Satım Besiciler Yemciler Tavukçular ve Balıkçılar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, yaptığı açıklamada üyelerinin her zaman yanlarında olduklarını, her türlü sorunlarında yetkililer ile aracı olmak için var olduklarını söyledi.

30 Ağustos 2016 tarihinde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "2016 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ" kapsamında, Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından ilimiz kurban kesim ve satış yerleri oluşturulduğunu aktaran Üçdağ, Kanunlar çerçevesinde üyelerimize gereken bilgilendirmelerin yapıldığını, yasaların dışına çıkmadan her esnafa eşit hizmeti götürdüklerini belirtti.

Adana Canlı Hayvan Alım Satım Besiciler Yemciler Tavukçular ve Balıkçılar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, üyelerini uyararak kendilerini zor durumlara düşürmek isteyenlerin oyunlarına gelmemelerini istedi ve ekledi, “esnaflarımızın kurban bayramında huzur ve düzen içerisinde satışlarını gerçekleştirmeleri için çalışmalarımız son hızla devam etmektedir” dedi.

Yaklaşan kurban bayramı öncesi üyelerine en iyi hizmeti sunmak için Valilik, Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri ve Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte koordineli işler yaptıklarını anlatan Üçdağ,  kesim yerlerinin valiliğe bağlı tarım il müdürlükleri ile belediyelerin kontrol ve denetimlerinde olduğunu kaydetti. Yusuf Üçdağ, “Vatandaşlarımız kurbanlık seçimlerini komisyon tarafından belirlenen ve ilan edilen 30 satış noktasından birinden yapabilirler. Aynı zamanda vatandaşlarımız hem kendi sağlıkları hem de görüntü ve çevre kirliliği yaratmadan dini vecibelerini yerine getirebilmeleri bakımından kurbanlık kesim yeri olarak belirlenen 50 noktadan birinde kesim yapmaları da önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.