TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boydak: El birliğiyle hizmet edelim

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, CHP, MHP ve AK Parti'lilerin desteğiyle Ceyhan için el birliğiyle hizmet etmek istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Boydak: El birliğiyle hizmet edelim


ADANA (İHA) - Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, CHP, MHP ve AK Parti'lilerin desteğiyle Ceyhan için el birliğiyle hizmet etmek istediklerini söyledi. 
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün 15 Haziran’da İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından Ceyhan Belediye Meclisi’nde yapılan ‘Ceyhan Belediye Başkan Vekilliği’ seçiminde AK Parti'nin adayı Ali Alper Boydak 22 oyla Belediye Başkan Vekili seçildi.
Göreve seçildikten sonra Büyükşehir Belediyesi'nin temmuz ayı ilk olağan toplantısına katılan Boydak, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Boydak, “Zor ve sorumluluğu büyük bir görevi aldığımızı biliyoruz ama inşallah CHP'lisiyle, MHP'lisiyle, AK Parti'lisiyle, tüm arkadaşların desteğiyle Ceyhan için, Adana için, Türkiye için ne yapmak gerekiyorsa, her düşünceyi, her fikri kucaklayarak, el birliğiyle hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.