TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Fotoğraf ve El Sanatlari Sergisi açıldı

Kozan’da 15 Temmuz konulu fotoğraf ve el sanatları sergisinin açılışı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2017 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2017 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
15 Temmuz Fotoğraf ve El Sanatlari Sergisi açıldı

15 Temmuz Fotoğraf ve El Sanatlari Sergisi açıldı

 

ADANA (ILKHABER)-Kozan’da 15 Temmuz konulu fotoğraf ve el sanatları sergisinin açılışı yapıldı.

 

Kozan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan sergi Özden Kültür Merkezinde saat 10:00’da açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kozan Halk Eğitim Merkezi’nin kurs hocaları ve kursiyerleri tarafından hazırlanan serginin açılışına ilçe protokolünden, şehit ailelerinden ve vatandaşlardan geniş katılım oldu.

 

Serginin açılışını Kozan Kaymakamı Avni Oral, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Veli Kelebek ve 15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru’nun babası Süleyman Kuru yaptı.

 

Serginin açılış konuşmasını yapan Kozan Kaymakamı Avni Oral, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine çöreklenmiş FETÖ mensubu hainlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik, beraberliğine ve vatanın bölünmez bütünlüğüne kastettiklerini söyledi. Kaymakam Avni Oral konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimize, demokrasimize, istiklalimize ve istikbalimize yönelik yapılan hain darbe kalkışmasının yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle anıyoruz. Türk Milleti’nin kahramanlığı 15 Temmuz sürecinde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bundan sonraki süreçte bizim üzerimize düşen o gün gösterdiğimiz bu kahramanlığın unutulmamasını sağlamaktır. 15 Temmuz sürecinde yaşanılanların unutturulmaması ve bizden sonraki nesillere aktarılması görevi hepimize düşmektedir.”

 

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dün Kozan’da 15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru’nun Pekmezci’deki kabrinin ve ailesinin ziyareti ile başlamıştı. Ardından 15 Temmuz Gazisi Oğuzhan Konuralp işyerinde ziyaret edilmiş, öğle namazına müteakip de Hoşkadem Camisinde 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için mevlid-i şerif okutulmuştu.

 

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Kozan’da yarın da farkındalık oluşturmak amacıyla araç konvoyu düzenlenecek. Saat 18:00’de başlayacak konvoyun toplanma noktası Türk Büyükleri Meydanı olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.