TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdeve Ailesinin acı günü

Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) kurucu üyelerinden 70 yaşındaki Kemal Erdeve tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2017 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Erdeve Ailesinin acı günü

 

BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) kurucu üyelerinden 70 yaşındaki Kemal Erdeve tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Bir süredir kronik kalp ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Kemal Erdeve, Balcalı hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak vefat etti. Erdeve’nin ölüm haberini alan eş dost ve yakınları büyük bir üzüntüye boğuldu. Erdeve’nin cenazesi daha sonra hastane morgundan alınarak önce evine, ardından ise defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü. Burada ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılınan Kemal Erdeve için dualar okunup helallik alındı.

Ardından ise, omuzlara alınan Kemal Erdeve’nin naaşı aile kabristanlığında toprağa verildi. Gözyaşları arasında dualar okunarak toprağa verilen Kemal Erdeve için taziyeleri kardeşleri MARDAV Genel Sekreteri Eczacı Abdulkadir Erdeve, Vakıf Kurucu üyelerinde Fevzi Erdeve ve Eczacı Kadir Erdeve kabul etti. Merhum Kemal Erdeve’nin kardeşi Abdulkadir Erdeve, kendilerini arayıp soran, bizzat gelerek acılarını paylaşan tüm eş dost ve yakınlarına teşekkürlerini sundu. Erdeve, “Kemal Erdeve’nin kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Balcalı Hastanesinde hayatını kaybetti.” dedi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.