TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tek amacı karnını doyurmak

Adana’da bir kişinin karnını çöpten çıkarttığı ekmek ve yiyecek atıklarıyla doyurmaya çalıştığı objektiflerimize yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tek amacı karnını doyurmak

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’da bir kişinin karnını çöpten çıkarttığı ekmek ve yiyecek atıklarıyla doyurmaya çalıştığı objektiflerimize yansıdı.

Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak hayatlarını idame ettirmeye çalışan Suriyeli vatandaşların zor koşullarda yaşamaları, zaman zaman çeşitli illerde haber yapılmıştı. Adana’da da bazı Suriyeli mültecilerin Adana sıcağına dayanamayarak süs havuzlarının suyunu içtikleri ve bazılarının çöpten çıkarttıkları atık maddeleri tükettikleri görüntülenmişti. Son olarak, 40’lı yaşlarda olan bir kişinin çöpten çıkarttığı ekmek ve atık maddeleri yiyerek hayatını idame ettirmeye çalıştığını görüntüledik.

KİMSE YARDIMCI OLMADI

Sorularımıza cevap vermeyen, yüzünde sakal olan ve çöpten yemek yiyen bu kişiyi kimileri Suriye uyruklu olarak tanımlarken, kimileri ise Türk vatandaşı olduğunu söyledi. Ancak vatandaşlar bu kişiyi görmelerine rağmen yardım etmek yerine, sadece yorumlarda bulunup, yollarına devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Adana’nın Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi sokaklarında ki çöplerden neredeyse her gün atık yiyecekleri çıkartan bu kişi karnını öylece doyuruyor.

ÇÖPTEN ÇIKARTTIĞI ATIK YEMEKLERİ YİYEREK YAŞAMA TUTUNUYOR

 

Son olarak bu kişiyi Atatürk Caddesi Sun Sineması Sokağı civarında anayol üzerinde görüntüledik. Yanında Seyhan Belediyesine ait olan bir çöp konteynırını içerisinden atık ekmek, yemek atıkları ve meyve atıkları çıkartan bu kişi uzun süre bu yiyecekleri yiyebilmek için uğraş verdi. İşin ilginç yanı ise, yoldan geçen hiçbir vatandaşın bu kişiye yardımcı olmaması oldu. Yoldan geçenlerin tiksinerek baktıkları zavallı adamın tek derdi ise karnını doyurmak oldu. Çöpten yediği yemeğin ardından gözden kaybolan kişi daha sonraki zamanlarda ise ara sokaklardaki çöplerden atık çıkartırken görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.