TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Faciadan döndüler

Aladağ'da yüksek gerilim hattı koparak bir mahallenin içinde bulunan bir evin üzerine düştü. Evin çatısına düşen yüksel gerilim hattı mahallede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Faciadan döndüler

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Aladağ'da yüksek gerilim hattı koparak bir mahallenin içinde bulunan bir evin üzerine düştü. Evin çatısına düşen yüksel gerilim hattı mahallede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Adana’nın Aladağ ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde geçen yüksek gerilim hattı bilinmeyen bir nedenden ötürü koptu. Kopan Yüksek gerilim hattı Ramazan Yoğurtçu adlı vatandaşın evinin üzerine düştü. Evin çatısının kiremitlerle kaplı olması yangın çıkmasını önledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ev de yaşayan Yoğurtçu ailesi ve mahalli büyük panik yaşadı.

UCUZ ATLATILDI

 

Mahalle sakinleri olayın ucuz atlatıldığını belirterek, insanların sokakta olduğu yere hattın düşmesi halinde büyük bir facia yaşanabileceğini tüm mahalleyi Allah koruduğu dile getirdi.  Ev sahibi Ramazan Yoğurtçu ise, kopan gerilim hattının yangın çıkarmadığını ve yangın çıkarsaydı  tüm mahallenin yanabileceğini belirtti. Yoğurtçu, hattın kopması nedenini bilmediklerini durumu TEDAŞ’a bildirdiklerini ancak hatla ilgili şuana kadar bir işlem yapmadığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.