TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gültekin: İncirlik Üssü’ne el konulsun

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, 15 Temmuz FETÖ darbesinin İncirlik’ten planlandığının kanıtlarının ortaya çıktığını savundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gültekin:  İncirlik Üssü’ne el konulsun

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, 15 Temmuz FETÖ darbesinin İncirlik’ten planlandığının kanıtlarının ortaya çıktığını savundu.

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Bedri Gültekin, İncirlik’in Türkiye’ye yönelik saldırıların ana üssü olduğunu ileri sürdü.  Hain FETÖ darbe girişiminin de bu üsten planlandığının kanıtlarının ortaya çıktığını dile getiren Gültekin, “Adana ilimizin sınırları içerisindeki İncirlik Üssü, işte Türkiye’ye yönelik bu saldırıların ana üssü olarak kullanılmaktadır. 15 Temmuz FETÖ darbesinin İncirlikte planlandığının kanıtları ortaya çıktı. İncirlikten kalkan uçaklar Suriye’de PKK’nın önünü açıyor. Türkiye’nin milli çıkarları açısından acilen alması gereken tedbir İncirlik’e el koymasıdır.” dedi.

EYLÜL AYINA KADAR KAMPANYA

 

Kendilerinin 2 aydan bu yana bir kampanya yürüttüklerinin altını çizen Bedri Gültekin, “Vatan Partisi olarak iki aydan bu yana ‘İncirlik’e el konulsun”  kampanyası yürütüyoruz. Kampanyamızı bütün ülke çapında daha da güçlendirerek Eylül ayı başına kadar sürdüreceğiz. Eylül ayının ilk yarısında Adana’da büyük bir yürüyüş ve miting gerçekleştirerek, Türkiye’nin toprak bütünlüğü ve ulusal güvenliğine ilişkin bu talebi çok daha güçlü olarak haykıracağız. İncirlik’e el konulması milletin talebidir.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.