TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mükelleflere uyarı

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, bazı alacakların yeniden yapılandırılması için başvuran mükelleflerin ilk taksitini 31 Temmuz’da yatırması gerektiğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mükelleflere uyarı

 ADANA (İLKHABER) – Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’ndan yararlanmak için başvuruda bulunanların ilk taksit ödeme süresi 31 Temmuz Pazartesi günü sona eriyor.

 

Adana Vergi Dairesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hükümet ve meclis onayından geçerek, Resmi Gazetede yayınlanan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki 6736 ve 7020 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresinin 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.

 

Açıklamada, kanunun getirmiş olduğu imkânlardan yararlanılabilmesi için; Kanun kapsamında yapılandırılan borçların taksit ödeme süresi içinde tam olarak ödenmesi gerektiği ve taksitlerin süresinde ödenmesinin önemine vurgu yapıldı.

 

Ayrıca borcu olanların kredi kartıyla ödeme imkânı da olduğu ve kanun kapsamında yapılandırdıkları borçlarını vergi dairelerine ve anlaşmalı bankalara ödeyebilecekleri gibi www.gib.gov.tr adresinde internet vergi dairesinden kredi kartıyla da ödeme imkânı olduğu belirtildi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.