TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kellik kapatma yöntemlerinde son sistem: Saç simülasyonu

Cerrahi olmayan, ağrısız, erkek ve kadında kellik kapatma yöntemleri arasında son nokta olan saç simülasyonu Adana’da da Deniz Okçu tarafından yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kellik kapatma yöntemlerinde son sistem: Saç simülasyonu

  Murat YILDIRIM

 

Cerrahi olmayan, ağrısız, erkek ve kadında kellik kapatma yöntemleri arasında son nokta olan saç simülasyonu Adana’da da Deniz Okçu tarafından yapılıyor.  Saçınızın dökülme ölçüsüne ve arzu edilen görünüme dayalı olarak - gerçek saç kökleri ve tellerinin doğal görünümünü kopyalamak için saç derisinin epidermal seviyesine doğal mikropigmentlerin uygulandığı inanılmaz ve  hayat değiştirici kellik kapatma yöntemi olan sistem yoğun ilgi görüyor.

 

Saç simülasyonu nedir tam olarak?

HFS HairFolliclesSimulation - Saç Simülasyonu cerrahi olmayan, ağrısız erkek ve kadında kellik kapatma yöntemleri arasında son noktadır; saçınızın dökülme ölçüsüne ve arzu edilen görünüme dayalı olarak - gerçek saç kökleri ve tellerinin doğal görünümünü kopyalamak için saç derisinin epidermal seviyesine doğal mikropigmentlerin uygulandığı inanılmaz ve  hayat değiştirici kellik kapatma yöntemidir.

Saç simülasyonu kimlere uygulanabilir? Erkek ya da kadın olmak ya da belirli bir yaşın üstünde olmak gerekir mi?

Saç sorunu yaşayan erkek ya da kadın herkes saç simülasyonu yaptırabilir. Saç Simülasyonu tüm saç dökülmesi türleri ve aşamaları, her yaş, renk ve cilt tipine uygundur.

Pahalı bir işlem midir, ne kadar zaman alır?

Uygulama yapılacak bölgenin büyüklüğüne bağlı fiyat oluşmaktadır. Alan ne kadar açıksa fiyat artış göstermektedir.  Saç simülasyonu normalde seanslar arasında en az bir hafta ara ile her biri yaklaşık 3 - 5 saatlik 1 seansta biter.

Bu teknik Adana’da sadece sizde mi uygulanıyor ya da sizin uyguladığınız tekniğin diğer saç ekimi uygulamalarından farkı nedir?

Bu tekniği uygulayan başka yerler var elbette ancak biz bu konuya yoğunlaşıp uzmanlaşmayı tercih ettik. Tekniği saç ekimi ile kıyaslamak doğru bir yaklaşım olmaz. İkisi birbirinden çok ayrı yöntemler, aradaki seçim tamamen kişisel olmalıdır.

Bu teknik için ne tür eğitimler aldınız?

Temel eğitimimi Burcu Erol’dan, master düzey eğitimimi de HidehitoYamaguchi’den aldım.

Kliniğinizde başka ne tür hizmetler veriyorsunuz?

Kliniğimizde saç simülasyonunun yanı sıra kaş kontörü, kalıcı makyaj, cilt bakımı, kalıcı oje ve ipek kirpik uygulamaları yapılmaktadır.

Deniz Okçu kimdir?

Uzun yıllar bankacılık sektörünün çeşitli kademelerinde görev yaptım. Her zaman güzellik sektörünün içinde olmayı istedim. Emekliliği fırsat bilerek ve kızımın da sektörle ilgili okullarda okumasıyla birlikte kalıcı makyaj eğitimlerine başladım.

Eğitimlerimle beraber kalıcı makyajın sanıldığının çok ötesinde ciddi bir işlem olduğunu fark ettim ve sektörde konuya öncülük yapan en önemli hocalardan eğitim almaya karar verdim. Bir İtalyan (EnnioOrsini), bir Rus (JenyaDenizeri) ve Rengin Yılmaz olmak üzere bir çok hocadan master düzeyinde teknik eğitim aldım ve bu tekniklerin hepsine hakim oldum ancak uygulamalarında doğallığı benimsemesi nedeniyle ‘kadife kas’ tekniğini kullanmaya karar verdim. Cilt dokusuna zarar vermeden, en kaliteli ürünlerle yüz ifadesini düzenlediğimi görünce bu konuda bir işletme kurmaya karar verdim. Bunun üzerine Adana Saç Simülasyon Merkezi olarak Deniz Okçu Stüdyo’yu hayata geçirdim.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.