TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sorumsuzluk örneği

Adana’da elektrikli motosikletin üzerine 5 kişi binip yolculuk yaptı. Bu yolculuğun en küçük neferi ise henüz en fazla 2 yaşlarında olan bir kız çocuğuydu. Motosikletin üzerinde ki kişilerin akan yoğun trafikte çocuğu havaya kaldırıp indirmesi görenleri şaşkına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sorumsuzluk örneği

Bayram BULUT ÖZEL HABER

 

ADANA (İLKHABER) - Adana’da elektrikli motosikletin üzerine 5 kişi binip yolculuk yaptı. Bu yolculuğun en küçük neferi ise henüz en fazla 2 yaşlarında olan bir kız çocuğuydu. Motosikletin üzerinde ki kişilerin akan yoğun trafikte çocuğu havaya kaldırıp indirmesi görenleri şaşkına çevirdi.

Atatürk Caddesi üzerin seyreden bir elektrikli motosiklet üzerine biri çocuk toplam 4 kişi bindi. Başlarında kask olmayan kişiler yoğun trafiğin arasında hızla ilerlerken motosikletin üzerine sığmayan ikisi kadın 4 kişi çocuğu havaya kaldırmayı denedi. Havada tutulan küçük çocuk daha sonra ise motosikleti kullanan kişinin arkasında oturan yolcu tarafından boynun üzerine oturtuldu.

DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Küçük çocuk hiçbir şeyden habersiz ailesiyle yolculuk ederken zaman zaman düşme tehlikesi de geçirdi. Çocuğun düşeceğini gören 3 sırada oturan kadın sürekli çocuğu kontrol ederek düşmesini önlemeye çalıştı. Araçların arasına girerek tehlikeli hareketlerde yapan elektrikli motosikletli kişiler, daha sonra Şehit Komiser Mustafa Sarı alt geçidinden Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerine dönerek gözden kayboldu.

UYARILARA ALDIRIŞ ETMEDİ

 

Sürücüler korna çalarak bu kişileri uyarmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Ancak motosiklet sürücüsünün kimseye aldırış etmeden ilerlemeyi kesmedi. Durumu görenler, “Kendinize acımıyorsunuz madem şu küçük bebeğe de mi acımıyorsunuz. Yazık düşse sorumlusu kim olacak. Biz sürücülerinde hayatını tehlikeye atıyor böyle kişiler. Bu şekilde motosiklet kullananların motosikletlerine el konulmalı ya da var ise ehliyetleri alınıp geri verilmemeli” şeklinde ifadeler kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.