TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Kadınları Derneği üyelerinin CGC'yi ziyareti

Osmaniye İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Feride Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İş Kadınları Derneği üyelerinin CGC'yi ziyareti

 

OSMANİYE (AA) - Osmaniye İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Feride Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, İş Kadınları Derneğinin kadın istihdamına yönelik yaptığı çalışmalarını desteklediklerini belirtti.

Toplumda istihdama katkı sağlayan her sivil toplum kuruluşunun yanında olduklarını ifade eden Cihangir, "Sivil toplum kuruluşlarımız kentin gelişimine katkı sağlamak zorundalar. Sivil toplum kuruluşlarının sadece kendi alanlarında değil her alanda toplum yararına katkı sunmak zorundadır." şeklinde konuştu.

Osmaniye İŞKAD Başkanı Demir de basın mensuplarının, yaptıkları faaliyetlerin kamuoyuyla paylaşılmasında verdiği destek nedeniyle memnun olduklarını dile getirerek, "Sivil toplum kuruluşları yaşadıkları yerlerin doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmak için fedakarlık etmelidir. Şehrimizde yaşanan sorunlarını farkındalık çalışmaları yaparak birlikte çözebiliriz. Özellikle son dönemlerde uyuşturucu batağına düşmüş gençlerimiz için kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları el ele vermeli ve bu sorunu birlikte çözmeliler." ifadelerini kullandı. 

Ziyarette, Feride Demir, Ali Cihangir'e İŞKAD logosunun bulunduğu saat hediye etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.