TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu birliktelik sürdürülmeli

ATO Yönetim Kurulu eski Başkanı Şaban Baş, Adana Valisi başkanlığında yapılan Ankara ziyaretini değerlendirdi:

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bu birliktelik sürdürülmeli

 

ADANA (İLKHABER) - Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu eski Başkanı Şaban Baş, Ağustos ayı başında Adana Valisi Mahmut Demirtaş bakanlığındaki bir heyetin Ankara’da yaptığı ziyaretlerin çok olumlu olduğunu belirterek, “Bu birliktelik devam ettirilmelidir” dedi

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana milletvekilleri, belediye başkanları, kamu ve STK temsilcilerinden oluşan heyetin, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nu ziyaretleri olumlu bulduğunu söyledi.

ATO eski Başkanı Şaban Baş, 2001-2011 yılları arasında ATO Başkanlığı yaptığı dönemde de eski vali ve belediye başkanları ile de bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerin hatırlatarak, bu ziyaretlerde Adana’nın çok yarar gördüğünü ifade etti.

Baş, “Adana’nın sorunları bu yolla çözülür. Adana sadece Beyrut’la yetinmemeli, Arap, Afrika, Avrupa ülkeleri ile de ticaretin merkezinin Adana olmasının sağlanması gerekmektedir. Tarımın merkezi olan Adana’nın başta sağlık olmak üzere tüm turizmin merkezin olması için birlik ve beraberlik içinde olması şarttır. Her türlü ticari buluşmanın merkezi haline getirilmesi sadece Adana’ya değil, tüm Çukurova Bölgesine de katkılar sunacaktır. Adana komşu illerle de bu beraberliği sağlamalıdır. Benim 10 yıllık ATO Başkanlığım süresinde bu birlikteliği sağlamıştık.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.