TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayakkabı fareleri tutuklandı

Adana'da bir apartmana girip, 5'inci katta bulunan dairenin önündeki 4 çift kadın ayakkabısını çalan iki kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ayakkabı fareleri tutuklandı

Ayakkabı fareleri tutuklandı


ADANA (İHA) - Adana'da bir apartmana girip, 5'inci katta bulunan dairenin önündeki 4 çift kadın ayakkabısını çalan iki kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, iki zanlı, bir apartmanın 5'inci katına çıkarak Betül Çimen'e ait dairenin giriş kapısının önünden 4 çift kadın ayakkabısını alıp poşete koyarak apartmandan uzaklaştı. Çimen, eve geldiğinde ayakkabılarının olmadığını görünce polise haber verdi.
Olay yerine gelerek güvenlik kamerasını inceleyen polis, iki kişinin apartmana çantasız girip, çantayla çıktığını belirledi. Polis apartmana girerek ayakkabıları çalan 2 şahsın daha önceden hırsızlıktan kaydı olan Semih Y. ve Kadir T. olduğunu tespit etti. Evlerine yapılan baskında yakalanan şahıslar, emniyete getirildi. Polis, evde yaptığı aramada 2 çift ayakkabıyı da bularak Çimen'e teslim etti.
İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.