TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş, şehit annesi ve gaziyi hastanede ziyaret etti

Vali Mahmut Demirtaş, 2016 yılının Eylül Ay’ında Gaziantep'te mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şehit annesi Zeynep Uçar’ı ve geçtiğimiz günlerde Bingöl’ün Genç İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Zeki Aksoy’u tedavi gördükleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş, şehit annesi ve gaziyi hastanede ziyaret etti

Vali Demirtaş, şehit annesi ve gaziyi hastanede ziyaret etti

 

 

 

ADANA(İLKHABER)-Vali Mahmut Demirtaş, 2016 yılının Eylül Ay’ında Gaziantep'te mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şehit annesi Zeynep Uçar’ı ve geçtiğimiz günlerde Bingöl’ün Genç İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Zeki Aksoy’u tedavi gördükleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

Yoğun bakımda yatan şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’un sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, şehit annesi ile yaralı askerin sağlıklarına kavuşabilmesi konusunda gereken tüm tıbbi müdahalelerin yapıldığını söyledi.

 

Vali Demirtaş, şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’a Allah’tan şifalar dileyerek, “Vatanımızın birliği ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit ve gazi olanların, aileleri devletimize ve milletimize emanettir. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak, boynumuzun borcudur. Bugün de şehidimizin annesini rahatsızlanarak, yoğun bakıma kaldırılmasını haber aldığımızda, kendisini ziyaret ederek durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldık. Ayrıca Bingöl’de çatışmada yaralanan askerimiz de burada tedavi görüyor. Onunda sağlık durumunu kontrol ettik. Her ikisine de Allah’tan şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşarak, normal yaşamlarına devam edeceklerdir” dedi.

 

Vali Demirtaş, ziyaret sırasında hastanede tedavi olan vatandaşlarla da görüşerek, durumlarını sorarak, Allah’tan şifalar diledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’u ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’un yakınları da hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.