TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şakir Nuhoğlu Cami için seferberlik

Yaptığı cami, Kur’an kursları, eğitim yuvalarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla herkesin gönlünde taht kuran Kabala eski belediye başkanı Hacı Şakir Nuhoğlu, Yenişehir eski Karayolları 15 temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nın hemen yanında yaptırdığı Güneydoğu’nun en modern ve Mardin taşları ile süslenen Şakir Nuhoğlu Cami’sinin Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi için yoğun bir çaba harcanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şakir Nuhoğlu Cami için seferberlik

Şakir Nuhoğlu Cami için seferberlik

 

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Yaptığı cami, Kur’an kursları, eğitim yuvalarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla herkesin gönlünde taht kuran  Kabala eski belediye başkanı Hacı Şakir Nuhoğlu, Yenişehir eski Karayolları 15 temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nın hemen yanında yaptırdığı Güneydoğu’nun en modern ve Mardin taşları ile süslenen Şakir Nuhoğlu Cami’sinin Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi için yoğun bir çaba harcanıyor.

 4 minareli camii her türlü konfora sahip. 8 milyon TL’ye mal olacağı tahmin edilen cami kente ayrı bir güzellik katacak. Kabala beldesinden(Mahalle) sonra Mardin’in en konforlu camisi olacağını belirten hayırsever iş adamı Nuhoğlu şunları söyledi:

 ”Ben bu camiyi önce Allah için, sonra insanların hayır duasını alabilmek için yaptırıyorum. Bir Mardinli olarak insanlara hitap edebilecek bir hizmet etmek gerekir. Kişi ve zümreye değil, topluma bir hayır yapıldığı zaman herkes yapana” Allah razı olsun” der. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayin Erdoğan’a başbakanlığı döneminde söz verdim ve bu sözü yerine getiriyorum. Mardin’den para kazanıyorum, Mardin için harcayacağım. Bu caminin de Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi için büyük bir gayret göstermekteyiz.”

Yenişehir semtinde oturan vatandaşlar ise Şakir Nuhoğlu Cami’nin gerçekten bölgenin en modern taş yapılı, her türlü konforla donatılmış bir eser olarak gördüklerini belirterek ş,öyle dedi:

“Şakir Nuhoğlu’nu gerçekten yaptığı hayır işleri ile tanıyoruz. Kendisi belediye başkanlığı döneminde ulaştırma bakanlığının yapması gereken yolları dahi kendi parası ile yaptırdı. Bölgede öğrenci yatılı yurdu yok iken kendi 350 kişilik yurt yaptı ve bu yurtta kendi  parası ile her okullarda eğitim, öğretimlerini yapan öğrencileri okuttu. Burada birçok defa hafızları mezun etti, çok güzel bir hareket bunlar. İlk, orta, lise ve üniversite öğrencileri için hizmet binaları, okulları yaptı. Bugün Mardin için hizmet veren bir şahsiyettir.  Mardin’in gerçek sevdalısı, lafla değil hizmetle Mardin sevdalısı olur.”

 

                

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.