TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kudüs’te Adana’yı Kavak temsil etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), İsrail’in Filistinlilere yönelik haksız yasak ve sınırlamalarına tepki göstermek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla iş adamlarından oluşan bir heyetle Kudüs’e gitti. Heyette Adana’yı MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak temsil etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kudüs’te Adana’yı Kavak temsil etti

Kudüs’te Adana’yı Kavak temsil etti

 

 

 

HABER MERKEZİ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), İsrail’in Filistinlilere yönelik haksız yasak ve sınırlamalarına tepki göstermek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla iş adamlarından oluşan bir heyetle Kudüs’e gitti. Heyette Adana’yı MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak temsil etti.

 

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın başkanlık yaptığı heyette Adana’yı MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak temsil etti. “İsrail’in, tüm Müslümanlar için kutsal mekân olan Mescid-i Aksa’da ibadet özgürlüğünü kısıtlamasını kabul etmediklerini belirten Kavak, “İlk kıblemize sahip çıkmak için buradayız. Mescid-i Aksa’yı bağrında barındıran Kudüs tüm Müslümanların manevi mekanıdır. Peygamberimizin Allah’ın huzuruna çıktığı bu yere sahip çıkmak her Müslümanın vazifesidir” dedi.

 

SAHİP ÇIKALIM ÇAĞRISI

Kavak, İsrail’in zorbalığına direniş gösteren Filistinlilere destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Geçen yıl Kudüs’ü 26 bin Müslüman ziyaret etmiş. Buna karşın aynı dönemde Müslüman dışı ziyaretçi sayısı 3 milyonu aşmış. Bu üzücü bir tablo. İmkanı olan her Müslümanın bu kutsal mekanı ziyaret etmesini, buradaki haksızlıklara yerinde tepki göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.

MÜSİAD’ın Kudüs heyetinde MÜSİAD Genel başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yurtiçi-Yurtdışı Şube Başkanları, Sektör Kurulu Başkanları ve iş adamından oluşan 100’ü aşkın kişi yer aldı. MÜSİAD heyeti, Cuma namazı sonrası Burak Mescidi, Mervan Mescidi ve Kadim Mescidi’ni de ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 


 







 

 

 

 

 

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.