TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsteklerinizin takipçisiyim

Adana Valisi Demirtaş, iki mahallede vatandaşlarla buluştuğu toplantıda, sorunları ve isteklerini dinledi

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İsteklerinizin takipçisiyim

İsteklerinizin takipçisiyim

 

 

ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova İlçesi’nde Beyazevler ve Mahfesığmaz Mahalleleri’nde  muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

 

Beyazevler Mahalle Muhtarlığı’nda Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşların olduğu buluşmada konuşan Vali Mahut Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

 

Vali Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşların bölgede yaşanan asayiş olayları, kapalı pazar yeri, engellilerin toplu taşımada yaşadıkları sorunları ve toplu taşıma araçlarından yeteri kadar hizmet alamadıklarını ayrıca cadde üzerinde araçların kaldırımlara park etmesi gibi sorunları dinleyerek, taleplerin karşılanması konusunda gereken hassasiyeti göstereceklerini vurguladı.

 

Muhtarların, devlet ile vatandaş arasında köprü görevi gördüğüne işaret eden Vali Demirtaş, “Muhtarlarımız, bölgelerinde yaşanan sorunları ve talepleri bize ilettiğinde kamu ve yerel yönelicilerimiz ile birlikte ihtiyacı karşılayıp, vatandaşlarımızın daha mutlu bir ortamda yaşaması konusunda gece gündüz demeden hizmet ediyoruz.” dedi.

 

Muhtarların ve vatandaşların tek tek taleplerini dile getirdiği ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür edilmesiyle son buldu.

 

 

VALİ DEMİRTAŞ, MAHFESIĞMAZ MAHALLESİ’NDE

 

Vali Demirtaş, Beyazevler Mahallesi’ndeki muhtar ve vatandaş buluşmalarını Mahfesığmaz Mahallesi'nde de sürdürdü.

 

Mahfesığmaz Mahallesi Muhtarı Kazım Tokköz ve vatandaşlardan, mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen uyuşturucu kullanımı, semt pazarı dolayısıyla yayılan koku, anız yangınları, parklardaki elektrik kesintileri, taksici esnafınca dile getirilen “cep taksi durağı” ve engelli vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Muhtarlık binasında buluştuğu Mahfesığmaz Mahallesi sakinleri ile bundan sonra da bir araya gelmeye özen göstereceğini kaydeden Vali Demirtaş, bu buluşmaları gerçekleştirmekteki amaçlarının, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına gerekli talimatları vererek, vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları çözmek olduğunu vurguladı ve dile getirilen talep ve beklentilerin takipçisi olacağını ifade etti.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın Mahfesığmaz Mahallesi Muhtarın Kazım Tokköz ve vatandaşlarla buluşması, mahalle sakinlerinin teşekkür mesajlarıyla son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.