TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklara Okuma Atölyesi büyük ilgi görüyor

Blog yazarı ve eğitimci Leman Tatlı önderliğinde başlatılan “Çocuklara Okuma Atölyesi”, dördüncü etkinliğine imza attı. Okuma alışkanlığının kazandırılmasının amaçlandığı ve ihtiyacı olan çocuklara ücretsiz okuma kitaplarının verildiği etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çocuklara Okuma Atölyesi büyük ilgi görüyor

ÖZEL HABER: MURAT YILDIRIM

Geçtiğimiz günlerde 4’ncüsü gerçekleştirilen “Çocuklara Okuma Atölyesi” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Blog Yazarı Leman Tatlı’nın imzasını taşıyan proje, eğitim çevrelerinden, velilerden ve öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

İlk kitap “Küçük Kara Balık”

Çocuklara Kitap Okuma Atölyesi’nin, 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Yaşam ve Stil Blogger’ı olan İngilizce Öğretmeni Leman Tatlı ve gönüllü arkadaşları tarafından hayata geçti. Etkinliğe 6-10 yaşları arasında 16 çocuk katıldı. Küçük Kara Balık kitabı gönüllü öğretmen Ayşe Kaya tarafından baştan sona okundu ve etkinliğin sonunda çocuklara hediye kitaplar ve kitap ayraçları dağıtıldı. Sosyal medyayı gerçek ortama taşıyıp, insanları buluşturan Leman Tatlı:“Kendi çabalarımız ile çocukları mutlu etmek ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratma adına gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimize ilgi büyük oldu. Duyuruyu sosyal medya hesabımdan yaptım ve geri dönüşlerden çok mutlu olduk. Günün sonunda çocuklarda velilerde mutlu ayrıldılar” Dedi. TATLI ayrıca; “Sosyal sorumluluk adına düzenlediğimiz bu etkinliği ayda bir gönüllü okuyucular iledevam ettirmeyi planlıyoruz.” Diye belirtti. Etkinliğe Macaron Oyun evi ve Evrensel Kitap evi sponsor oldu.

“Öz Büyücüsü”nü çocuklar çok sevdi

"Çocuklar için Kitap Okuma Atölye Çalışmasının” birincisi 20 Mayıs 2017 tarihinde, ikincisi 10 Haziran 2017 tarihinde düzenleyenYaşam ve Stil Blogger’ı olan İngilizce Öğretmeni Leman Tatlı ve gönüllü arkadaşları tarafından hayata geçti. Etkinliğe 6-7 yaşları arasında 21 çocuk katıldı. . Çocuk masallarından "OZ BÜYÜCÜSÜ" kitabını gönüllü okuyucu İngilizce Öğretmeni Yücel Özkan baştan sona okudu ve çocuklara kitap ile ilgili etkinlikler yaptırdı. Etkinliğin sonunda çocuklara hediye kitaplar ve kitap ayraçları dağıtıldı. Sosyal medyayı gerçek ortama taşıyıp, insanları buluşturan Leman Tatlı “Kendi çabalarımız ile çocukları mutlu etmek ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratma adına ikincisini gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimize ilgi büyük oldu. Duyuruyu sosyal medya hesabımdan yaptım ve geri dönüşlerden çok mutlu olduk. Günün sonunda çocuklar da veliler de mutlu ayrıldılar” dedi. TATLI ayrıca; “Sosyal sorumluluk adına düzenlediğimiz bu etkinliği ayda bir gönüllü okuyucular ile devam ettirmeyi planlıyoruz ve temmuz ayı etkinliğimiz için şimdiden çalışmaya başladık” diye belirtti. Etkinlik Adana Uğur Mumcu Bulvarında yer alan CoffeeShopCompany’nin çocuk oyun alanında gerçekleşti. Etkinliğe CoffeeShopCompany ve Evrensel Kitap sponsor oldular.

 

 

“Kurbağa Prens” pür dikkat dinlendi

"Çocuklar için Kitap Okuma Atölye Çalışmasının” üçüncüsü 17 Temmuz 2017 tarihinde, Yaşam ve Stil Blogger’ı olan İngilizce Öğretmeni Leman Tatlı ve gönüllü arkadaşları tarafından hayata geçti. Etkinliğe 6-7 yaşları arasında 8 çocuk katıldı. Çocuk masallarından "Kurbağa Prens" kitabını gönüllü okuyucu İngilizce Öğretmeni Tuğba Türksev baştan sona okudu ve çocuklara kitap ile ilgili etkinlikler yaptırdı. Etkinliğin sonunda çocuklara hediye kitaplar ve kitap ayraçları dağıtıldı. Sosyal medyayı gerçek ortama taşıyıp, insanları buluşturan Leman Tatlı “Kendi çabalarımız ile çocukları mutlu etmek ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratma adına ikincisini gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimize ilgi büyük oldu. Duyuruyu sosyal medya hesabımdan yaptım ve geri dönüşlerden çok mutlu olduk. Günün sonunda çocuklar da veliler de mutlu ayrıldılar” dedi. TATLI ayrıca; “Sosyal sorumluluk adına düzenlediğimiz bu etkinliği ayda bir gönüllü okuyucular ile devam ettirmeyi planlıyoruz ve Ağustos ayı etkinliğimiz için şimdiden çalışmaya başladık” diye belirtti. Etkinlik Adana Uğur Mumcu Bulvarında yer alan CoffeeShopCompany’nin çocuk oyun alanında gerçekleşti. Etkinliğe CoffeeShopCompany, Evrensel Kitap ve GiovaneGentile Erkek Giyimsponsor oldular.

Amaç farkındalık yaratmak

“Çocuklar İçin Kitap Okuma Atölye Çalışmasının” dördüncüsü 2 Ağustos 2017 Çarşamba günü Yaşam ve Stil Blogger’ı olan İngilizce Öğretmeni Leman Tatlı ve gönüllü okuyucu arkadaşları tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğe 5,6,7 yaşları arasında 23 çocuk katıldı. “Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor” hikaye kitabı gönüllü Matematik Öğretmen’i Sema Tekir tarafından baştan sona okundu ve kitap ile ilgili oyunlar oynandı, şarkılar söylendi. Etkinliğin sonunda çocuklara hediye kitaplar ve kitap ayraçları dağıtıldı. Sosyal medyayı gerçek ortama taşıyıp, insanları buluşturan Leman Tatlı:“Kendi çabalarımız ile çocukları mutlu etmek ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratma adına gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimize ilgi büyük oldu. Duyuruyu sosyal medya hesabımdan yaptım ve geri dönüşlerden çok mutlu olduk. Günün sonunda çocuklarda velilerde mutlu ayrıldılar” dedi. TATLI ayrıca; “Sosyal sorumluluk adına düzenlediğimiz bu etkinliği ayda bir gönüllü okuyucular iledevam ettirmeyi planlıyoruz.” diye belirtti. Etkinlik Adana Uğur Mumcu Bulvarında yer alan CoffeeshopCompany’de gerçekleşti.

Etkinliklere çocuğunuz ile birlikte katılmak ya da etkinliklerde gönüllü okuyucu olarak yer almak isterseniz;

lemanulas@gmail.comya da Instagram: @leman_tatliadreslerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.