TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD’dan Duran’a ziyaret

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜMSİAD’dan Duran’a ziyaret

ADANA (İLKHABER) - TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Duran, Kutluca ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Ülke ve Adana sorunlarının konuşulduğu ziyarette, Türkiye’nin geleceği açısından yakın coğrafyamızda gelişen olayların bir an önce çözüme kavuşturulması için temennide bulunuldu.

 

ALLAH ZALİMLERİ SEVMEZ

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran da makamında yaptığı konuşmasında,‘’Yakın coğrafyamızda ortaya çıkan fitnenin, siyasi ve sosyal karışıklıkların, sıkıntı, azap, kan ve göz yaşlarının ve nihayetinde savaş ve göçün müsebbiplerinin tarihten bu yana kimler olduğu biliniyor. Allah zalimleri sevmez. Türk Milleti olarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, iç ve dış güvenliğimizi kuvvetlendirerek, ilim ve teknikte ileri gitmek ülkümüz olmalıdır’’ şeklinde konuştu. Duran, Milliyetçi Hareket Partisinin Türk Milletinin huzuru, mutluluğu, refahı, Türkiye Cumhuriyetinin daha da güçlenmesi için çalıştıklarını ifade etti.

 

EKONOMİDE GÜÇLÜ OLMALIYIZ

TÜMSİAD Adana Şube başkanı Yakup Kutluca da, Ortadoğu’nun bir petrol bölgesi olduğunu, ancak Türkiye’nin stratejik konumu itibarı ile  Dünya’nın en önemli bir bölgesinde yer aldığına dikkat çekerek,‘’İç ve dış tehlikelere karşı daima uyanık olmalıyız’’ ifadesini kullandı. Kutluca, Ortadoğu ve dünyadaki gelişmelerin siyasi ve ekonomik açıdan  ülkemizi yakından ilgilendirdiğini dile getirerek, ‘’Vatan ve bayrak konusunda millet olarak, siyasi ayırımcılık yapmadan  devletimizin yanında yer almasını bilmeliyiz. Geleceğimiz için elbette  millive manevi değerlerimize mutlaka sahip çıkmalıyız. Ancak, ekonomik yönden de çok güçlü olmalıyız’’ açıklamasında bulundu.

Ziyarette, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra, yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya, Sami Karnas, Serdar Oğuz, Ahmet Kalenderoğlu, Yusuf Özenli, İsrafil Sarban ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal’da hazır bulundu.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.