TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçak elektrik operasyonu

Adana’da kaçak elektrik kullanan işletmelere 300 polisle operasyon yapıldı. 17 ayrı işletmeye eş zamanlı baskınlar düzenleyen polislere, özel harekat ekipleri, zırhlı araçlar ve çevik kuvvet ekipleri de destek verdi. Operasyona katılan ekiplere havadan ‘drone’ ile destek de sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaçak elektrik operasyonu

 

Teyfik Dinçkalmış

  

ADANA (İLKHABER)– Adana’da kaçak elektrik kullanan işletmelere 300 polisle operasyon yapıldı. 17 ayrı işletmeye eş zamanlı baskınlar düzenleyen polislere, özel harekat ekipleri, zırhlı araçlar ve çevik kuvvet ekipleri de destek verdi. Operasyona katılan ekiplere havadan ‘drone’ ile destek de sağlandı.

 

 

Toroslar EDAŞ tarafından Adana’nın merkez ilçesi Seyhan’a bağlı Sarıhamzalı Mahallesi’nde sanayi ağırlıklı üretim yapan fabrika ve işletmelere yönelik ‘kaçak elektrik’ kullanım ihbarı artınca durum Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirildi ve operasyon için de düğmeye basıldı. Önce zırhlı araçları ve ellerindeki uzun namlulu silahlarıyla özel harekat ekipleri işletmelere baskın düzenledi, onlara çevik kuvvet ekipleri TOMA’larla destek verdi.

 

 

 

17 ayrı işletmeye eş zamanlı baskınlar gerçekleştirilirken, işyerlerinde ‘kaçak elektrik’ kullanımına karşı, sayaç kontrolleri gerçekleştirildi. Tam 300 polisin katıldığı ‘kaçak elektrik operasyonu’nda ekiplere havadan ‘drone’ ile de destek verildi. Elektrik mühendis ve teknisyenleri, polis eşliğinde söz konusu işletmelerde incelemelerde bulundu. Bazı işyeri sahipleri ekiplere tepki gösterdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.