TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın avukata tehditle gül satanlar yakalandı

Adana'da erkek arkadaşıyla Seyhan Nehri kenarında oturan kadın avukata tehditle gül satıp hakaret eden zanlılar park polisi tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadın avukata tehditle gül satanlar yakalandı

ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, avukat Aslı Büyüköztürk, tatil günü erkek arkadaşıyla Merkez Park'a gezmeye geldi. Seyhan Nehri kenarında oturan çiftin yanına motosikletli iki kişi geldi. Zanlılar çifte gül satmak istedi ancak çift almak istemeyince şahıslardan birisi, "Ben cezaevinden izinli çıktım, gül satıyorum" deyince avukat ve arkadaşı korkup gülü aldı.

Bağırıp tehdit ettiler
Çiftin yanından uzaklaşan ancak bir süre sonra tekrar gelen şahıslardan biri "Ameliyat oldum" diyerek para istedi. Ancak çift para vermek istemeyip buradan ayrılmak istedi. Bunun üzerine şahıslar çiftin arkasından bağırıp tehdit etmeye başladı. Çift hızla olay yerinden uzaklaşıp park polisine başvurarak şahıslardan şikayetçi oldu. Polis, eşkalini aldığı şahısları yakalamak için harekete geçti. Bir süre sonra polis zanlıları yakalayıp getirdi. Çift zanlıları teşhis etti. Polis zanlılara işlem yaptı.

"Korkmaya başladık"
Avukat Aslı Büyüköztürk, yaşadığı olayı korku içinde şöyle anlattı:
"Biz parkta oturuyorduk yaklaşık 10 dakika sonra motorla 2 kişi geldi, bizden gül almamızı istediler ve zoraki gülü sattılar. 15 dakika geçti ardından tekrar biri geldi ameliyat oldum falan dedi biz rahatsız olduk kalktık arkamızdan bağırmaya başladı biz insan değil miyiz işiniz gücünüz rast gitmesin diyerek hakaret etti. Bizde buraya geldik şikayet etmeye. Park polisinden rica ettik biraz devriye atsınlar diye çünkü çok rahatsız olduk. Ben karşıda oturuyorum daha öncede park polisinin görev yaptığını duymuştum. Gerçekten korkmaya başladık gündüz vakti 2 kişinin gelip bu şekilde davranması hoş değil."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.