TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Ağustos onur ve gurur günümüzdür

CHP Adana Milletvekili Tümer, 30 Ağustos’un önemine dikkati çekti, yurttaşların Zafer ve Kurban Bayramı’nı kutladı

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
30 Ağustos onur ve gurur günümüzdür

 

ADANA(İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve minnetle andı, tüm yurttaşların Kurban Bayramını kutladı.

 

ONUR VE GURUR GÜNÜMÜZ

Tümer yayınladığı kutlama mesajında, 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yıldönümü olan 30 Ağustos’un, ulusumuzun bir onur ve gurur günü olduğunu kaydetti. 30 Ağustos’un Zafer Bayramı olarak kutlanan ulusal bir bayram olduğunun altını çizen Tümer, Atatürk’ün başkumandanlığında gerçekleşen Büyük Taarruz’un tüm ulus tarafından iyi anlaşılması gerektiğini söyledi.

 

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SİMGESİ

Tümer, “Ulusumuzun bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları için 95 yıldır bir gurur vesilesidir. Vatan topraklarını canları pahasına koruyup, özgür bir biçimde yaşamaları için gelecek kuşaklara teslim eden, ülkenin bağımsızlığı ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için göğsünü siper eden Atatürk ve silah arkadaşlarının mirası olan Cumhuriyetimizi sonsuza dek korumalı ve geleceğe güvenle aktarılmalıyız” dedi.

 

BAŞKOMUTANIMIZ ATATÜRK’ÜN ULUSUMUZA ARMAĞANI

Ulusal bayramların her birinin ulusun bağımsızlık mücadelesindeki dönüm noktalarını ve önemini anlattığına işaret eden Tümer, “30 Ağustos Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm ulusumuza armağanıdır. Coşkuyla, sevinçle ve gururla kutlanması gereken bir bayramdır. Bu vesileyle başta Önderimiz, Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyorum” diye konuştu.

 

 

Dini bayramların da toplumsal birliği pekiştiren, paylaşma duygusunu artıran önemli günler olduğunu kaydeden CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, tüm yurttaşların Kurban Bayramını kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.