TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatan Partisi’nde seçim startı

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, partisinin bölge toplantısını katılmak üzere geldiği Adana’da basın açıklaması yaptı. Yılmaz, 2019 seçimleri için seçim startı verdiklerini ve çalışmalara başladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vatan Partisi’nde seçim startı

 Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, partisinin bölge toplantısını katılmak üzere geldiği Adana’da basın açıklaması yaptı.  Yılmaz, 2019 seçimleri için seçim startı verdiklerini ve çalışmalara başladıklarını söyledi.

Vatan Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Osman Yılmaz,  ilk olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı. Yılmaz, “95 yıl önce büyük bir zafer kazandık. Uluslar arası mecrada büyük bir onur kazandığımız zaferimiz vatan savaşlarından önemli bu zaferlerimizden bir tanesi idi. Bugün Türkiye büyük bir vatan savaşı içerisinde mücadeleye devam ediyor. Önümüzdeki 2019’da yapılması planlanan seçimlerde bu vatan savaşı koşullarında gerçekleşecek. Türkiye’de son bir ayda, bir bucuk ayda gerçekleşen olaylara baktığımızda bu savaşın tarifini yapabiliriz. Türkiye Amerika’nın koridoruna Fırat Kalkanı Operasyonuyla girdi. Bugün Amerikan topları Türkiye’ye çevrilmiş durumda, Türk topçusu da yönünü Amerika’ya çevirmiş durumda. Hatta yer yer sıcak çatışmaların olduğunu basından takip ediyoruz. Yani biz Amerika ile savaşın içerisindeyiz.” dedi.

Amerika tarafından PKK ve FETÖ terör örgütlerinin Türkiye’nin üzerine sürüldüğünü ileri süren Yılmaz, “24 temmuz 2015’ten buyana Türk korucusunun, Türk polisinin kararlı mücadelesi ile PKK hendeklere gömüldü . Fırat Kalkanı Operasyonu ile PKK İsrail koridoru yarıldı. 15 Temmuz gecesi daha bir yıl önce Amerika’nın b tipi Fettullahçı gladyosu ordu içerisinde kuvvetlenince bir ayaklanmaya girişti, bir darbe girişiminde bulundu. 24 saat geçmeden o darbe girişiminin altında ezildi. Bakın dikkat ederseniz biz bir aylık, bir buçuk aylık süreci tarif ederken sürekli şu ifadelerdi kullanıyoruz hendeklere gömüldü ezildi. Koridor yarıldı.” ifadelerini kullandı.

 Seçimlerde Vatan Partisi’nin halktan yetki istediğini hatırlatan Yılmaz. “Vatan Partisi programıyla, siyasetçileri ile, kadroları ile milletimizden yetki istemektedir.  Gelin büyük bir seferberlik başlatalım ve bu mücadeleyi yürütelim. Vatan Partisi önümüzdeki günlerde genel seçimlere ve yerel seçimlere kendi adayları ile katılacaktır. Toplumun öncülerini seferber ederek toplumun gerçek yüzünü doğru şekilde milletin önüne gerçek milli seçeneği milli hükümet seçeneğini milletin önüne koyacaktır. Türkiye’nin  milliyetçi ve halkı devrimci özgülerine buradan çağrımızı yeniliyoruz hükümet olmaya var mısınız? 2019’da hükümet olup Türkiye’yi içinde bulunduğu yerden çıkartmaya Türkiye’yi yeniden bağımsız başı dik Atatürk Cumhuriyeti haline getirmeye hazır mısınız? Milli hükümet için iş birliği çağrısı yapıyoruz. İl ilçe mahalle işyeri örgütlerimiz bu çalışmaya hızlı bir şekilde giriş yapacaktır.” diye konuştu.

Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı; “Seçim startı veriyoruz. 2019 yılı seçimlerine yönelik çalışmalarımıza başlıyoruz. İncirlik Üssü ile ilgili kampanyamız Türkiye çapında yapıldı. İncirlik üssü ve habur sınır kapısı kapatılsın şeklinde kampanyamız vardı. Bunu yürüttük. Mitingimizi gerçekleştireceğiz. Şuan net bir tarihimiz yok. Olunca kamuoyuna duyuracağız.”

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.