TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kalkancı Jandarma ve polis uygulama noktasında

Adıyaman Valisi Nurullah Naci kalkancı, Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan Adıyaman-Şanlıurfa Yolu Akpınar Köyü mevkiindeki Jandarma uygulama noktası ile Gölbaşı Karayolu üzerindeki Polis yol kontrol ve güvenlik noktasını ziyaret ederek Jandarma ve Emniyet personeliyle bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Kalkancı Jandarma ve polis uygulama noktasında

Vali Kalkancı Jandarma ve polis uygulama noktasında

 

   

ADNAN AVUKA

MARDİN-Adıyaman Valisi Nurullah Naci kalkancı,  Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan Adıyaman-Şanlıurfa Yolu Akpınar Köyü mevkiindeki Jandarma uygulama noktası ile Gölbaşı Karayolu üzerindeki Polis yol kontrol ve güvenlik noktasını ziyaret ederek Jandarma ve Emniyet personeliyle bayramlaştı.

Güvenlik kontrol noktasında görev yapan Polis ve Jandarma ekipleri ile tek tek tokalaşarak  bayramlarını tebrik eden Vali Kalkancı, yapılan uygulamalar hakkında Jandarma ve emniyet personelinden bilgi aldı.

Jandarma ve Polis ekipleriyle sohbet eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın huzur ve güveni için Polis ve Jandarma’nın denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini ve her türlü güvenlik tedbirini aldıkları dile getirerek, Polis ve Jandarma ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.